Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Travanj: 10 najboljih regionalnih house izdanja

House, deep house i tech house izdanja koja su nas rasplesala prošlog mjeseca

  • Mixmag Adria
  • 2 May 2019

Topliji dani (izuzev par loših) donijeli su i ljetne zvukove housea iz regije. Proljeće je u punom jeku, a mi smo više nego spremni obgrliti ga uz dobru house glazbu.

U nastavku poslušajte naš izbor 10 najboljih regionalnih house izdanja iz travnja / aprila.

10 Yakka

Yakka - Whole Place Dance (Cruise Music)

Cruise Music kao jedan od vodećih disco house / jackin house labelova u regiji ali i Europi i dalje reda niz kvalitetnih izdanja, a ovog puta se radi o novom singlu Yakke, 'Whole Place Dance'. Disco, sunce i ljeto, tri su riječi koje jednostavno opisuju ovaj vibe pjesme koja će sigurno svirati u brojnim klubovima ovog ljeta.

'Whole Place Dance' možete poslušati i kupiti ovdje.

9 Fanatic Funk

Fanatic Funk - Groove Jam (84Bit Music)

Fanatic Funk je DJ iz Novog Sada sa širokim opusom produkcije koja varira od techna i progressive house do klasičnog housea i tech housea. Nedavno je pokrenuo i svoj label Deep State Music čije prvo izdanje možete poslušati ovdje. Njegov novi singl 'Groove Jam' dolazi u dvije verzije na sad već poznatom regioanlnom labelu - 84Bit Music. Izdanje je groovy i teško je mirno sjediti dok ga ovako slušamo u uredu.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

8 Mirko & Meex

Mirko & Meex - That's The Way (Crusie Music)

Već smo rekli da Cruise Music izbacuje neke od najboljih disco house / jackin house traka na tržištu. Mirko & Meex redovito izdaju za ovaj beogradski label, a ovaj novi singl je definitivno jedan od istaknutijih u njihovoj recentnijoj produkciji, kao i na samom labelu. That's The Way It Goes izgleda.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 lelú

lelú - It's Alright

lelú radi house u kojem se drži njegovih korijena, ali definitivno održava i svoj "sound" koji je već postao prepoznatljiv. Vedar, dubok, groovy i pravi užitak za uši i dancefloor.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

6 Mene

Mene - Acid Wonder EP (Dobar House)

Mene je također lik koji definitivno ima svoj specifičan sound. Pod utjecajem je hip hopa, old school beatova i sirovog zvuka. Na svojem novom EP-u za Dobar House predstavlja dvije nove trake, 'Acid Wonder', koja manje više govori sama za sebe i uspješno se penje po Traxsource tech house chartu te 'Pass Out' koja se definitivno ističe svojim sirovim i repetitivnim, no vrlo groovy zvukom.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

5 Andrew Meller

CJ Jeff, Andrew Meller - The Morning After EP (Saved Records)

Jedan od regionalnih heroja, Andrew Meller ima novo izdanje za Saved Records, ovog puta u suradnji sa CJ Jeffom. The Morning After EP se sastoji od dvije trake, naslovne 'The Morning After' čiji synth neodoljivo podsjeća na 'French Kiss', što traku čini izuzetno plesnom i zabavnom na flooru. 'Night On' je nešto dublja, a koristi isti vokalni sample, iako se stilski potpuno razlikuje od naslovne stvari. EP koji svakako morate imati!

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

4 Reblok

Reblok - I Love You EP (Repopulate Mars)

Od kad smo prvi put saznali za Reblok, kvaliteta i uspješnost njegove produkcije je u konstantnom rastu. Njegov novi EP izdan je za cijenjeni Repopulate Mars a sadrži tri tech house trake - od naslovne 'I Love You' s nježnim vokalima, ali čvrstim ritmom i grooveom, do nešto egzotičnije 'Carnival' pa do "prljave" 'Bottom' s repetitivnim motivima vokala i ritma. Vrh.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

3 Tom Bug

Tom Bug - Changed My Life EP (Snatch! Records)

Tom Bug iza sebe ima podosta izdanja, a prvo ovogodišnje izdanje izašlo mu je za popularni house label Snatch! Records u vlasništvu Riva Starra. EP 'Changed My Life' je svojevrsna oda houseu 90-ih i sadrži tri trake. Naslovna 'Changed My Life' dominira izdanjem snažnom energijom i temom, dok 'Dreamin'', koja je nešto lakša, tjera na gibanje i zagrijavanje kao na nekom početku seta. EP završava s trakom 'Heat', piano house trakom koja služi za dobru zabavu na plesnom podiju.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

2 PEZNT

David Penn, KPD - Disc-Jockey (PEZNT Remix) (Urbana Recordings)

S novim remiksom za legendu house glazbe David Penna (i KPD-a), PEZNT ponovno dokazuje kako je najjači producentski dvojac u regiji. Njihov remix nosi njihov prepoznatljivi sound, a u remix su dodali zarazni piano groove koji je original digao na novi nivo. Izdanje već dva tjedna raste na Traxsourceovoj ljestvici house žanra.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

1 Mike Vale

Mike Vale - Music Is The Answer (Glasgow Underground)

Pred nama je pravi ljetni hit. Mike Vale je obradio legendarni klasik 'Music Is The Answer' i time osigurao da njegova traka postane jedna od najpuštanijih ove godine diljem svjetskih festivala i klubova. Već ju naveliko podržavaju i puštaju zvijezde poput Fishera i Chris Lakea, a to je sve, naravno, tek početak. U nastavku poslušajte potencijalno najveći regionalni hit ove godine.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Loading...
Loading...