Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Travanj: Top 10 regionalnih house izdanja

House, deep house i tech house izdanja koja su nas rasplesala prošlog mjeseca

  • Mixmag Adria
  • 12 May 2020

Iza nas je još jedan mjesec pun house glazbe, a pred nama je 10 najboljih po našem odabiru.

Od sirovog housea i melodičnih deep stvari do funky i klupskih zvukova. Poslušajte u nastavku!

10 Matroda

Matroda - D.A.N.C.I.N.G (Terminal Underground)

Ako voliš G-house i bass house, Matroda je uvijek dobar izbor. Jedan od najsupješnijih DJ/producenata s ovih prostora ima novi singl za Terminal Underground!

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

9 Deftone

Deftone - Zoonda (Black Mambo)

Kao što smo rekli i prošlog mjeseca, Deftone je definitivno producent raznolikih žanrova i stilova house glazbe, ali uvijek uspije zadržati nekakav svoj potpis. I u travnju se ponovno našao na našoj listi no ovog puta s EP-em 'Zoonda' za Black Mambo. Melodični afro house s Deftoneovim dodirom.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

8 Mirko & Meex

Mirko & Meex - Back To Basics (Night Beat Records)

Skladni house duo iz Beograda Mirko & Meex i ovog mjeseca donosi novi singl koji nam je zapeo za oko. Radi se o house stvari 'Back To Basics' koja će biti odlično oružje za klubove kada želite podići atmosferu na sljedeći nivo nakon zagrijavanja.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 Mark Funk & Danny Cruz

Mark Funk & Danny Cruz - The Last Dance (Cruise Music)

Još jedan dvojac iz Beograda koji stoji iza izdavačke kuće Cruise Music. Mark Funk & Danny Cruz su također odličan par kako za pultom tako i u studiju, a njihove jackin i disco house uratke redovito možete uloviti na njihovom vlastitom labelu kao i drugdje. 'The Last Dance' je lijepa i ugodna grooy stvar stvorena za vožnju po gradu po paklenoj vrućini.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

6 Chovich

Chovich - Haze (Dobar House)

Chovich je za sada manje poznato ime u produkcijskim krugovima, no ako ćemo suditi prema njegovom novom izdanju za Dobar House, njegova budućnost bi mogla biti svjetla. 'Haze' je mračna stvar koja vuče inspiraciju iz progressive housea ali nekako ne odlazi potpuno u tu sferu. Obavezno poslušati!

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

5 Alex Ranerro

Alex Ranerro - Static EP (hedZup records)

Alex Ranerro ponovno pogađa svojim minimal i deep house zvukom, a na ovom izdanju ga remiksira i DJ Steaw! Tri pjesme na EP-u borit će se za vašu naklonost, a mi vam preporučujemo da ih sve tri poslušate u cijelosti, jer sigurno nećete požaliti.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

4 Mene

Mene - Juice (CUFF)

Mene godinama izdaje kvalitetnu house glazbu, uvijek s visokim BPM-ovima, a sad više nego ikad taj sound housea stječe sve veću popularnost. Novo izdanje 'Juice' izašlo mu je za CUFF, a traku je objavio i popularni YouTube kanal house glazbe blanc. O čemu se radi, najbolje da poslušate u nastavku.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

3 PEZNT

James Curd & PEZNT - Nasty (Punch Drunk)

Čak tri autora i četiri remiksera nalaze se na ovom izdanju, a PEZNT dvojac je radio na dvije verzije stvari 'Nasty' - Acid Version i Nasty Mix. Klasično energičan uradak dostavljaju PEZNT, a obje verzije možete poslušati u nastavku.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

2 PachangaStorm

PachangaStorm - Addicted (Blacksoul Music)

Iako rijetko viđen na ovoj listi, kada se pojavi, nikada nismo ravnodušni! PanchangaStorm dostavlja stvar 'Addicted', odličnu duboku, mračniju i melodičnu stvar koja svojim grooveom vuče prema afro houseu, a zvukom prema deep houseu. Odlična stvar koja se definitivno ističe kao jedna od najboljih iz travnja.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

1 84Bit

84Bit & KPD ft. Ida fLO - House Affair EP (Simma Black)

Izdanje mjeseca stiže od dvojca 84Bit čiji rast i napredak pratimo od njihovog prvog izdanja. Još tada, prije otprilike 3 godine smo znali da će momci od svojeg imena nešto napraviti, no nismo predvidjeli koliko brz i kvalitetan rast ćemo vidjeti od njih.

Njihovo novo izdanje za Simma Black stiže u suradnji s KPD-om i pjevačicom Idom Flo. Dvije originalne pjesme, 'Cat Caller' i 'Till The Summer' idealne su podloge za nadolazeće ljeto, bilo da ćete iha (nadajmo se) slušati na nekom podiju ili u ugodnoj ljetnoj vožnji.

Cijelu kompilaciju možete kupiti i poslušati ovdje.

Loading...
Loading...