Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Travanj: Top 10 regionalnih house izdanja

Ljeto se bliži, a ova lista to dokazuje

  • Mixmag Adria
  • 18 May 2021

Ljeto se bliži, a to se posebno osjeti u nekolicini pjesama s ove liste. Jedva čekamo čuti ih vani na velikim razglasima!

U nastavku poslušajte top 10 iz travnja!

10 Mark Funk

Mark Funk - Block Walk (Cruise Music)

Šef Cruise Musica ponovno izdaje za vlastiti label, u svojem klasičnom jackin house stilu.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

9 Aney F.

Aney F. & Mata Jones - You Must See (AVTR)

Slovenski DJ i producent, vlasnik Innocent Music labela na kojem najčešće izdaje, ima novi EP u suradnji s Mata Jonesom. Aney F. s Mata Jonesom izbacuje tri stvari u tech i minimal stilu za AVTR.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

8 Stanny Abram

Stanny Abram feat. Rebecca Burgin - Read My Mind (Ocean Trax)

House stvar s klasičnim 90s elementima u modernom ruhu dolazi iz laboratorija Stanny Abrama u obliku pjesme 'Read My Mind' za čije vokale se pobrinula Rebecca Burgin.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 Mr. Lekka

Mr. Lekka - Yuri Gagarin (Dobar House)

12. travnja 1961., Yuri Gagarin je bio prvi čovjek u svemiru. Mr. Lekka i Dobar House 60 godina kasnije odradili su mali tribute.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

6 Ryo

Ryo - Eyes (Forward Thinking)

Ryo je iskusan DJ iz BiH čija produkcija tek treba izaći na vidjelo. Tek treće izdanje je iza njega, ali potencijal je tu. Nova progressive house stvar 'Eyes' izašla je za Forward Thinking, a njezin uspjeh je zapažen na Traxsourceu gdje još uvijek stoji na 8. mjestu progressive house liste.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

5 Alex Ranerro

Andrew Azara - Arp City (Alex Ranerro Remix)

Alex Ranerro mjesecima već niže odlične remikseve, a zalomi mu se i poneki original. Ovdje ipak pričamo o remixu za Andrewa Azaru i njegovu stvar Arp City. Alex nas je ponovno, u svojem stilu, oduševio.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

4 Luka Chin

Luka Chin - Futurama EP (Dobar House Gruv)

Luka Chin je dostavio ozbiljan EP za Dobar House Gruv koji se sastoji od tri stvari: That Feeling, Futurama i Another Part Of The Universe. Prvu navedenu smo premijereno objavili još u ožujku, a osim što je izdanje podržao i Jamie Jones, domaće radio postaje i radio emisije također su primjetile ovo izdanje. Sad još samo vama preostaje da bacite uho, ako već niste!

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

3 Makito

Makito - Dancin' EP (Large Music)

Makito se vraća na na legendarni Large Music s odličnim house / deep house EP-em 'Dancin". Check This i Dancin imaju klasičan 90s vibe u modernom ruhu. Preporučujemo da poslušate obje stvari.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

2 Tom Bug

Tom Bug feat. Ron Carroll - That's How Deep (Dobar House)

Tom Bug je svoje najnovije izdanje potpisao s Ron Carrollom, legendarnim čikaškim house vokalistom, producentom i DJ-em. 'That's How Deep' je izašla za Tomov Dobar House, a podržali su je brojni DJ-evi poput Sam Divine, Low Steppa, Treasure Fingers, Huxley, Roog, Dirty Secretz i mnogi drugi.

Disco sample praćen zaraznim spoken word vokalom Ron Carrolla prava je kombinacija za ljetni hit.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

1 Mirko & Meex

Mirko & Meex - Believe Yah Future (Soulfuric Trax)

Na zasluženo prvo mjesto stižu Mirko & Meex, beogradski house dvojac koji se redovito nalazi na ovoj top listi, no ovo im je prvi broj jedan.

Za legendarni Soulfuric Trax, koji je u vlasništvu house giganta Defected Records, izdaju 'Belive Yah Future', piano house stvar koja podsjeća na neke lijepe ljetne dane a koju prati spoken word vokal. Stvar je naravno prepoznata od globalne house zajednice, pa je tako završila i na prvom mjestu Traxsourceovog house charta, a u svojim chartovima i setovima podržala su je imena poput Todd Terrya, Brian Tapperta i Seamus Hajia.

Zahvaljujući ovim momcima, ljeto je stiglo ranije!

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...