Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Travanj: 10 najboljih regionalnih techno, progressive i minimal izdanja

Techno, progressive i minimal izdanja koja su nas rasplesala prošlog mjeseca

  • Mixmag Adria
  • 6 May 2019

I protekli mjesec bio je pun dobrih izdanja od kojih smo ponovno odabrali naš izbor top 10 regionalnih techno, progressive house i melodic techno izdanja.

Poslušajte u nastavku.

10 DJ Ogi

DJ Ogi - Balbek (Techno Factory)

DJ Ogi dostavlja moćnu techno bombu za Techno Factory. Ako volite old school techno visokih BPM-ova, ovbo je za vas.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

9 Stanny Abram

Stanny Abram - Lonely Traveler (Hydraulix)

Stanny Abram je producent širokog opusa koji ide od tech housea do čvrstog techna. Ovog puta ga slušamo baš u tom čvršćem techno izdanju. Stanny za Hydraulix izbacuje dvije trake, 'Lonely Traveler' i 'Sonic Twister' koja je nešto dublja i manje nabrijana u usporedbi sa naslovnom trakom.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

8 Siniša Tamamović

Sinisa Tamamovic - Rings EP (Yoshitoshi Recordings)

Kad tražite nešto posebno u techno zvuku, uvijek to možete očekivati od Siniše Tamamovića i njegovog visoko kvalitetnog zvuka koji spaja mnoge žanrove, ali zadržava estetiku techna. Vrhunski EP kojeg morate imati u kolekciji.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 KAANE

KAANE - Midnight Dance (Guava)

KAANE je još uvijek newcomer na sceni, ali i to se polako mijenja. Krenuo je izdavati house, ali izgleda da se polako pronalazi u melodic technu. 'Midnight Dance' je duboka i melodična traka s kojom je mladi producent pokazao svoj napredak i od kojeg sada očekujemo samo više i bolje!

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

6 D.R.N.D.Y

D.R.N.D.Y - Photography EP (Decoded Records)

D.R.N.D.Y se s trakom 'Photography' dotaknuo melodičnog zvuka techna, ali uspio je zadržati i big room zvuk koji pomaže da energija ove trake ostane na visokom nivou. Tu je i traka 'Shape Of infinity' koja je nešto više sirovijeg zvuka.

'Photography' možete poslušati i kupiti ovdje.

5 Drzneday & Vontech

Drzneday & Vontech - 3PO (Eclipse Recordings)

Hard techno je uvijek dobro ostaviti u rukama Drznedaya i Vontecha (na slici), jer im tako dobro leži. '3pO' je tvrd, big room techno koji nije za one slabog srca ili za one čiji ukus obuhvaća moderni techno.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

4 Umek

Umek - 19119 EP (1605)

Ostavimo Umeku da nam predstavi svoj zvuk modernog, banging big room techna, i dobijemo '19119' EP. Naslovna traka je baš to, veliki, moćni, energični techno, dok je 'Tonal Shift' prava promjena u tonu, kao što i sam naziv kaže. Drugačije, ali i dalje moćno. Posljednja traka 'The Trope' kombinira big room techno i melodic techno u jednu moćnu mješavinu energije i melodije. Vrh.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

3 DJ Go Cut

DJ Go Cut - Executor (Psycro)

Go Cut, jedan od osnivača Astralisa, izdaje novu traku 'Executor' za svoj vlastiti Psycro label. Go Cut je ovdje mračan i dubok, no i dalje zadržava određenu driving techno energiju u ovoj traci. Ako volite mračni techno, ovo je prava traka za vas!

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

2 RanchaTek

Ranchatek, Phased - Reality EP (Renesanz)

RanchaTek se "vratio" u punom sjaju posljednjih mjeseci. Ovog puta slušamo njegovu suradnju s producentom Phased na EP-u 'Reality'. EP se sastoji od tri moćne big room techno trake koje će s lakoćom dominirati velikim techno arenama.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

1 Chipi

CHIPI - Do You Want Me EP (Suara)

Chipi je dugogodišnji DJ i producent iz Tuzle, iza kojeg su brojna izdanja, uključujući album 'Hardwired', čije su trake podržala velika imena (Enrica Sangiuliano, Sashe Carassija i Darrena Emersona), a sada je iza njega možda i njegovo najveće izdanje do sada.

Chipi je svoj novi EP potpisao za Suaru, label u vlasništvu Coyua i koji bi techno fanovi trebali dobro poznavati. EP je izašao 22. travnja / aprila i dostupan je na Beatportu

Izdanje sadrži čak četiri trake, 'Vertigo', 'Fenyr', 'Do You Want Me' i 'Forbidden Thrill' te remix Raita za spmenutu 'Fenyr'.

Mixmag Adria je premijerno predstavio 'Vertigo', moćnu, aprpreggio linijom vođenu techno traku koja će rasplesati bilo koji techno floor. Spoj old school techna i modernog zvuka čini ovu traku pravom bombom za plesni podij.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Loading...
Loading...