Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Veljača: 10 najboljih regionalnih house izdanja

House, deep house i tech house izdanja koja su nas rasplesala prošlog mjeseca

  • Mixmag Adria
  • 4 March 2019

House izdanja iz veljače / februara opet su premašila naša očekivanja. Od deep house zvukova do klupskih i tech house traka, regionalni producenti svakim novim danom su sve brojniji i sve bolji u svojem radu.

Nadamo se da će vam se svidjeti kao i nama!

Poslušajte u nastavku.

10 Tino Simich

Tino Simich - Trends Kill EP (Dobar House)

Tino Simich je ove godine izdao svoj prvi EP. Dvije odlične deep house trake 'Expectations' i 'Natural Form' završile su na Dobrom Houseu a premijerno su objavljene na poznatom deep house YouTube kanalu Houseum na kojem broje nekoliko tisuća slušanja i pozitivne komentare novih fanova ovog splitskog DJ-a i producenta.

Cijeli EP možete poslušati i kupiti ovdje.

9 lelú

lelú - Uninvited Plumber (Terazza V.A.)(theBasementDiscos)

theBassementDiscos je label iz Valencije koji je izdao svoju prvi Terazza EP na kojem se našla i traka beogradskog producenta lelú. EP je odličan spoj raznih discom inspiriranim i sempliranih traka, a 'Uninvited Plumber' se definitivno ističe.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

8 Alex Ranerro

Alex Ranerro - Old Habbits / Theory (Sintope Digital)

Kad god Alex Ranerro izbaci neko izdanje, odmah ga odvojimo kako bi bili sigurni da ga ne zaboravimo poslušati. Alex ponovno dostavlja otmjen deep house u obliku EP-a s dvije trake. Za istinske ljubitelje dubokog melodičnog housea s puno groovea.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 Danny Cruz

Danny Cruz - I Love You More (Cruise Music)

Danny Cruz je bez sumnje jedan od najboljih jackin / funky house majstora uz svojeg partnera Mark Funka s kojim vodi cijenjeni Cruise Music label. Ovog puta je dostavio novu groovy i funky stvar sa disco sampleom zbog kojeg ćete morati zaplesati makar bili za radnim mjestom.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

6 Mene

Mene - Don't Stop (Miami Off 2019) (ElRow Music)

Mene je lik koji voli sirovi, groovy house s utjecajima hip hopa. To je ujedno i zvuk kojeg želi predstaviti i na svojem labelu Tozla. Ove godine ga čekaju izdanja za veće i "ozbiljnije" etikete, počevši s trakom 'Don't Stop' na Miami kompilaciji ElRow Musica, za čije ste zloglasne partyje sigurno čuli. Mi definitivno jesmo, i jasno nam je zašto je label uzeo ovu traku.

'Don't Stop' možete poslušati i kupiti ovdje.

5 Mike Vale

Mike Vale, Luca Garaboni - American People (Flashmob Records)

Novo izdanje na poznatom house & tech house labelu Flashmob Records dolazi u obliku suradnje Mike Valea i Luce Garabonija. 'American People' i 'Say House' dvije su trake na izdanju uz edit trake 'American People' kojeg potpisuje sam vlasnik etikete - Flashmob. Tech house bomba za velike floorove.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

4 Mirko & Meex

Mirko & Meex - The Ghetto (Cruise Music)

Još jedno Cruise Music izdanje na ovom popisu iz veljače. Ovog puta četvrto mjesto pripada traci 'The Ghetto' Mirko & Meexa koja će vas svakako natjerati na ples i nekontrolirano gibanje glavom.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

3 PEZNT

Martin Badder, PEZNT - Believe (Strictly Rhythm)

PEZNT stiže na treće mjesto svojim trećim izdanjem za legendarni Strictly Rhythm. Ovog puta udružili su se s Martin Badderom na pjesmi 'Believe' koja je izašla 15. veljače. Martin Badder je još jedno rastuće ime s izdanjima na DFTD, Armada Subjekt, InHouse Records i Simma Black.

Čvrsti groove, ljetna vibra piana i zarazni pjevni vokal zajedno čine budući house hit kojem predviđamo svijetlu budućnost i support mnogih DJ-eva. Već sada ju vrte David Penn, Roog, Illyus & Barrientos, DJ Rae i drugi.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

2 Reblok

Reblok - Faded EP (Material)

Reblok je definitivno jedan od najboljih regionalnih tech house producenata koji svoje vještine dokazuje nanovo svakim nadolazećim izdanjem. Njegov Faded EP za Material Records potvrđuje njegov moćan i bogat zvuk te repetitivni groove koji neuomorno vozi kroz njegove produkcije. Njegovu kvalitetu su primijetili vrhunski DJ-evi iz cijelog svijeta koji redovito puštaju njegovu produkciju i sigurni smo da neće biti ništa drugačije niti s ovim izdanjem.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

1 Viktor

Viktor - Connect Us All EP (Kittball Records)

Viktor je ispunio jedan od svojih produkcijskih snova i potpisao EP s tri trake za Kittball etiketu u vlasništvu Tube & Bergera i Juliet Sikore.

Viktor je zagrebački producent koji je u producentske vode krenuo u dvojcu Ressless, da bi kao solo artist izdao tek jedno izdanje do sada ('Stranger Thing' za MY Vision Records) i već je "zakopao" prvi solo EP, te ujedno i njegov debi za spomenuti Kittball.

Rezident je programa YumYum u Swanky Monkey Gardenu, a iza sebe (kao Ressless) ima izdanja za Flashmob Records, Safe Music, Be One i mnogim drugim etiketama.

'Connect Us All' je EP s tri nabrijane tech house trake, a mi smo vam premijerno predstaviti naslovnu traku 'Connect Us All'. EP je izašao 22. veljače, a u svojim setovima ga podržavaju spomenuti vlasnici etikete, Tini Gessler i drugi, a cijelo izdanje se nalazi na 42. mjestu Beatport top tech house releases charta

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Loading...
Loading...