Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Veljača: 10 najboljih regionalnih techno, progressive i minimal izdanja

Techno, progressive i minimal izdanja koja su nas rasplesala prošlog mjeseca

  • Mixmag Adria
  • 6 March 2019

Nakon što smo objavili najbolja house izdanja iz veljače / februara, vrijeme je da vam predstavimo i naš izbor najboljih regionalnih techno, progressive i minimal izdanja.

Kao i obično, naši producenti još jednom dostavljaju kvalitetu svjetskih razmjera.

Poslušajte u nastavku.

10 TKNO

TKNO - Zimbabwe (Static Music)

TKNO je producent koji već dugi niz godina dostavlja kvalitetna techno i tech house djela. Najnovije mu je ono za Static Music. Repetitivno techno djelo 'Zimbabwe' neće vam dopustiti da predahnete kroz čitavih 6:28 minuta trajanja.

'Zimbabwe' možete poslušati i kupiti ovdje.

9 Unique (CRO)

L.O.W.E.R - Solar Flare (Unique (CRO) Remix)

Unique je prošlog mjeseca izbacio remix za Project 13. Nejgov remix jspada u kategoriju melodic house & techna i odvest će vas na melodično putovanje s trakom ' Solar Flare'.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

8 Siniša Lukić

Sinisa Lukic - MDL (Kaseta Music)

Siniša Lukić je vlasnik Kaseta Music etikete na kojoj je i izdao ovaj mračni i duboki singl. Ovaj "usporeni" techno uradak idealan je za warmup ili after sate.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 Black Acid

Black Acid - Painfull Truth (Kuda Audio)

Black Acid dostavlja novi EP za Kuda Audio s dvije trake i dva remixa. Trake 'Painful Truth' i 'Interstitium' remiksirali su David Temessi i Giovanni Carozza, a originalne verzije dolaze u potpisnom Black Acidovom mračnom i plesnom zvuku. Ovog puta, Black Acid je ušao u malo dublji i smireniji zvuk, pogotovo s trakom 'Interstitium'.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

6 Andrologic

Andrologic - Spark Inside (Hidden Gems Pt. 7) (Click Records)

Andrologic je posljednjih godina pokazao da je jedan od najboljih Hrvatskih ali i regionalnih progressive house producenata. Prošle godine nije ima puno izdanja, pa se nadamo da će se ove godine to promijeniti. Godinu je započeo s melodičnom i dubokom 'Spark Inside' koja je izašla za Click Records.

'Spark Inside' možete poslušati i kupiti ovdje.

5 Dejan Milićević

Dejan Milicevic - Underground Sessions Part 1 (Tit Zero Recordings)

Ovo je minimal izdanje kakvo definitivno Dejan Milićević zna napraviti. Na ovom izdanju sa šest traka osjete se utjecaji techna i housea i svega između. Naš favorit je 'Chordial', a traku 'Hello Mulero' remiksirao je i slovenac Veztax.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

4 Stanny Abram

Stanny Abram - La Guitarra EP (Ole Rec)

Stanny Abram iza sebe ima ogroman katalog glazbe koji je stvarao dugi niz godina. Njegov novi 'La Guitarra' EP izašao je za Ole Rec, a sastoji se od traka 'La Guitara (koju je remiksirao i Draganeskool), 'Mistico' i 'Te Quiero'. Sve tri trake spadaju u minimal / deep tech žanr, iako se naslovna traka definitivno ističe jer ju prati gitara i semplirani vokal koji zajedno daju latino okus.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

3 Damir Ludvig

Damir Ludvig - Minute Cure EP (Family Grooves)

Najnovije izdanje Damir Ludviga stiglo je na domaći Family Grooves i sadrži dvije trake - 'Minute Cure' i zgodno imenovanu traku 'I Tata Bi Sine'. Obje trake su progressive house, iako je 'I Tata Bi Sine' nešto minimalnija u odnosnu na naslovnu 'Minute Cure' koja je puno glazbenija i zanimljivija.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

2 D.R.N.D.Y

D.R.N.D.Y - Tyrant (Mirabilis Records)

Nakon nekog vremena D.R.N.D.Y nam se vratio na našu top 10 listu. Ovog puta slušamo traku 'Tyrant' za Mirabilis Records. Nakon mnogih tzv. big room techno izdanja i nekoliko izleta u tech house, D.R.N.D.Y dostavlja odličnu melodic techno stvar koja svakom minutom postaje sve nervoznija i moćnija. Definitivna preporuka za ljubitelje ovog žanra. Remix potpisuje odlični Chris Cargo.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

1 Umek

Umek & D-Unity - Eliminating The Need EP (Suara)

Prvo mjesto ide legendarnom Umeku koji je ponovno u punoj spremi za obaranje top lista na Beatportu. Njegov novi EP stigao je na Suaru, cijenjeni label poznatog DJ-a i producenta - Coyu. Radi se naravno o moćnom big room techno izdanju kojeg potpisuje s D-Unityjem. Osjete se utjecaji old school techna, acida i melodic techna zapakirani u moćan paket za velike plesne podije.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Loading...
Loading...