Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Naše preporuke za dobar provod na početku svibnja

  • Mixmag Adria | Naslovna fotografija: Dance More Sleep Later
  • 3 May 2019

Novi petak i subota znači i neke nove događaje po gradovima u regiji! Ako ti je odluka prvi vikend u svibnju / maju provesti u dobrom clubbingu, ovo su neki od evenata koje preporučamo za dobar provod vikenda pred nama, ovog petka i subote, 3. i 4. svibnja. Želimo ti dobar provod!

Aquarius Klub, Zagreb
You Are We w/ Losoul - 03.05. (petak)

Clubbing večer You Are We na svom prvom večernjem eventu u kultnom i nanovo oživljenom A1 dijelu Aquarius Kluba, predstavlja njemačkog DJ-a i producenta najpoznatijeg po njegovom svevremenskom hitu "Open Door" te kultnom labelu Playhouse, a on je Peter Kremeier aka Losoul! Za zagrijavanje će se pobrinuti Examine, dok će pult za kraj večeri preuzeti YAW rezident DJ i glazbeni selektor Lazo.

Upad: 70 kn

Klub 20/44, Beograd
Dimensions 2019 Belgrade Launch Party - 03.05. (petak)

Dimension festival je najavio oproštaj od tvrđave Punta Christo u Puli. Uoči samog početka festivala, u regiji će se održati serijal Dimensions promotivnih partyja, a jedan od njih slijedi ovog petka. Klub 20/44 i Beyond House DJ ekipa bit će domaćini beogradskog promotivnog partyja, a za pultom će se naći David Martin, duo brÅk, DOO, Damir Zekiri i Techa.

Upad: 300 / 500 rsd

Trezor, Sarajevo
dance more sleep later w/ Sam Shure - 03.05. (petak)

Kolektiv dance more sleep later konačno u Sarajevo dovodi berlinskog DJ-a i producenta Sama Shurea, čiji nastup je prethodno bio zakazan za 1. ožujak ove godine. Kada je u pitanju DJ-ing, Sam Shure je jednako kreativan u svojoj raznolikosti kao i producent, što mu je omogućilo da svira u čuvenim berlinskim klubovima kao što su Sisyphos, Kater Blau, Ipse i mnogi drugi, te postane rezident na legendarnom partyju “Bordel des arts” u klubu Wilde Renate. Domaćini večeri bit će Edib D i Dynnotik.

Upad: 10 / 15 KM

Central the Club, Split
Central the Club presents Angelo Ferreri - 03.05. (petak)

Talijanski DJ i producent Angelo Ferreri donosi svoj funky-tech-house set pred splitsku publiku i pokazati zašto je 2017. proglašen Traxsource #1 Jackin House Artistom. Uz njega, za dobru večer pobrinut će i domaće house snage - Tom Bug i Tino Simich.

Boogaloo Club, Zagreb
Tech Room w/ Pintha Indahouse - 04.05. (subota)

Kultna klubska večer Tech Room svoju “zimsku” sezonu zatvara upravo ovim partyjem, na kojem je gost večeri njihov osobni DJ favorit, Pintha Indahouse. Uz njega, za tech-vožnju će se pobrinuti i Gogy, Diogen te E-Base.

Upad: 20 / 30 kn

DEPO klub, Zagreb
Petar Dundov All Night - 04.05. (subota)

Kratko i jasno, pionir techno zvuka Petar Dundov sada već tradicionalno jednom mjesečno svoj set donosi za pult DEPO kluba, i to u all-nighter obliku.

Upad: 30 / 40 kn


Drugstore, Beograd
YES: Credit 00 & Stevie Whisper - 04.05. (subota)

Clubbing serijal YES za svoju novu klubsku večer predstavlja gostovanje njemačkog DJ i producenta Credit 00, koji već više od desetljeća predstavlja svoju eklektičnu elektroničku glazbu koja ne poznaje žanrovske granice. Uz njega, za pultom će se naći i domaćin večeri, Stevie Whisper.

Upad: 400 / 600 rsd


Naslovna fotografija: Dance More Sleep Later - Facebook page.

Next Page
Loading...
Loading...