Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Nove preporuke za izlazak tijekom vikenda pred nama

  • Mixmag Adria | Naslovna fotografija: Tanzen
  • 6 June 2019

Možemo reći da s prvim lipanjskim vikendom i službeno započinje nova ljetna clubbing sezona, što nam dokazuju i brojni eventi koji se održavaju diljem regije. Predstavljamo vam naš novi urednički pregled interesantnih evenata koji se održavaju ovog vikenda, 7. i 8. lipnja / juna.

Aquarius Club, Zagreb
Tanzen x Kontrapunkt - 20th anniversary - 07.06. (petak)

Ova kultna klupska večer ne treba puno predstavljanja, osim odsrcativne čestitke za prvih 20 godina djelovanja! Jedan od najutjecajnijih zagrebačkih glazbenih programa slavi ovu jubilarnu brojku u suradnji s Tanzen kolektivom, a posebni gosti večeri su Alex Barck (Jazzanova, Sonar Kolektiv) i Pablo Valentino (Faces, MCDE), dok je domaćin večeri veteran hrvatske elektronske scene i osnivač Kontrapunk serijala - Eddy Ramich!

Upad: 120 kn

Barutana, Beograd
Hernan Cattaneo & Nick Warren - 07.06. (petak)

Jedan od vodećih argentinskih underground & progressive izvođača, s karijerom dugom tri desetljeća - Hernan Cattaneo, stiže u beogradsku Barutanu. Uz njega, svoju interesantnu glazbenu selekciju predstavit će i njegov dugogodišnji kolega, Nick Warren, dok će priliku za predstavljanje imati i mladi talijanski DJ Graziano Raffa.

Masters, Zagreb
GRID w/ Deep88 live - 07.06. (petak)

Novonastali projekt baziran na houseu i svim podvrstama istog, dolaskom toplijih dana kuca na vrata Mastersa. Za svoju prvu klupsku večer Grid kolektiv ugostit će talijanskog producenta Deep 88 - kojeg opisuju kao “ovisnika o sintevima i opremi koja ne skuplja prašinu, već biva iskorištena i zaslužna za česta izdanja”. Uz njega, gosti večeri su Nebuloz i one n, dok ulogu domaćina preuzima duo KAKO (Samo Tako i Katja).

Culture Club Revelin, Dubrovnik
Norman Doray - 07.06. (petak)

Francuski DJ i producent Norman Doray svoje eklektični french-house set donosi i pred publiku Revelina, a ujedno i jedno od prvih imena s kojim započinje bogata ljetna clubbing sezona na samom jugu Hrvatske. Uz njega, nastupit će i Joe2Shine te DANCElectricPHILIPE.

Upad: 100 kn

Crkva, Rijeka
Crkva 5th Season Closing w/ After Affair - 08.06. (subota)

Kako i sam naslov eventa otkriva, riječka meka clubbinga - Crkva, privodi kraju svoju petu sezonu djelovanja, uz interesantan line-up. Gosti večeri su After Affair i G.EDD (BiH), dok uloge domaćina preuzimaju Antonova i Life4Funk.

Upad: 40 / 50 kn

Fort Bourguignon, Pula
Fort Bourguignon Opening w/ Metodi Hristov - 08.06. (subota)

Žila kucavica pulske underground scene - Fort Bourguignon, otvara svoja vrata. Za otvaranje nove sezone ekipa TechnoJeNaSelu kao posebnog gosta večeri dovodi predstavnika bugarske underground scene, Metodia Hristova, s kojim će započeti svoju novu ljetnu techno sezonu. Uz Hristova, za deckovima će se naći i Adoo b2b Beatriss, Mistral, Driverr, Katarina G. i Leclerc.

Aquarius Club & Boogaloo, Zagreb
After-Pride events - 08.06. (subota)

Mjesec lipanj označava početak LGBT slavlja i Pride-evenata diljem svijeta, pa tako i u Zagrebu. Nakon što šarena povorka u subotu popodne prošeće svojom zagrebačkom rutom, u večernjim satima slijedi After-Pride clubbing, na dvije lokacije. U Boogaloo clubu održava se tradicionalna Partycipacija, na dva floora, među kojima je i electro-stage uz setove DJ Labuda (ekstrakt), Marina Biočića (Seriously Twisted) i Sanjina Kaštelana. Na drugom dijelu Zagreba - u Aquarius clubu održat će se FANNY PACK (after-Pride by House of Flamingo), a za deckovima će se naći Deep'n'Delicious rezidenti, Bronski i Herya, u b2b izdanju te Nicole, iz kolektiva Reform.Naslovna fotografija: Tanzen Kollektiv (Facebook page)

Next Page
Loading...
Loading...