Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Naše preporuke za drugi vikend svibnja!

  • Mixmag Adria | Naslovna fotografija: Dance More Sleep Later
  • 9 May 2019

Novi vikend sa sobom donosi i niz novih prilika za dobar provod. Pregledali smo što se sve događa u clubbingu po gradovima u regiji i odabrali naše preporuke za petak i subotu, 10. i 11. svibnja. Provjeri što preporučamo - i želimo ti dobar provod!

Lauba, Zagreb
Ciferšlus Lauba pres. Purple Disco Machine - 10.05. (petak)

Ciferšlus je novi clubbing serijal koji će obogatiti zagrebačku scenu - i to spajanjem umjetnosti, glazbe i plesa. Na svom prvom izdanju glazbeni gost večeri bit će renomirani njemački DJ i producent Purple Disco Machine, vlasnik dobro nam poznatog sada već house-klasika “My House”. Uz njega, umjetničku sferu obogatit će Kristijan Kožul, koji će ovom prilikom izložiti svoja interesanta djela. Za deckovima će se naći i domaće snage - Aldo Morro b2b Pablo Panda, Borna Kokić b2b Marko Halaus, hrwoE, Mr.Woox i Tom Bug.

Upad: 70/110/130 Kn

Trezor, Sarajevo
DMSL pres. Danny Howells - 10.05. (petak)

Klupski serijal dance more sleep later na svom novom izdanju ugostit će veterana elektronske glazbe - Dannya Howellsa, kojeg je svojevremeno otkrio i široj publici predstavio John Digweed. Domaću podršku pružit će mostarski DJ Mili Sefic te rezident Trezora, Edib D.

Upad: 15 / 20 / 25 KM.

Kocka, Split
Madezh invites: Tino & Zeko, Goyda - 10.05. (petak)

Za svoje posljednje ovosezonsko izdanje rezidentskog programa u splitskoj Kocki, Madezh je u goste pozvao nadolazeću generaciju splitskih DJ-eva. A ti DJ-evi “za koje ćemo još čuti”, kako stoji u najavi događanja, su Tino & Zeko te Goyda. Za warm-up će se pobrinuti domaćin večeri - Madezh.

The Garden Brewery, Zagreb
Love International pres. Young Marco - 11.05. (subota)

Love International Festival godišnje je okupljanje u Tisnom, a sunčani ritmovi bit će predstavljeni u subotu, 11. svibnja, u dvorištu pivovare. Tada će se za dobru atmosferu pobrinuti gosti večeri - Young Marco, DJ i producent koji je stekao ugled s eklektičnim setovima punim tropskih ritmova te Paul Byrne aka Apiento, londonski DJ i producent, urednik bloga Test Pressing te pravi poznavatelj balearic i moderne glazbe. Uz njih, domaće snage predstavlja splitski DJ kolektiv Adriatic Social Club (Matija Duić i Gogi Oz), dok će domaćini večeri biti Nick i Pepi (Adriatic Coasting).

Upad: 50 / 70 Kn.

Barutana, Beograd
Blender goes live: GusGus - 11.05. (subota)

Islandska avangardna atrakcija GusGus, a svakako možemo reći i miljenici svake publike koja voli dobar party, nordijski elektro zvuk te magične i uzbudljive live nastupe s umjetničkim pečatom, ove subote stiže u beogradsku Barutanu, u organizaciji Blendera. Lokalnu podršku pružit će se Marko Milosavljević.

Upad: 1190 / 1790 RSD

Crkva, Rijeka
Seriously, Techno! w/ Dejan Miličević - 11.05. (subota)

Krenuli su ozbiljno, a ozbiljno i nastavljaju - klupski serijal za poklonike techno žanra u riječkoj Crkvi organizira novi rejv, u sklopu kojeg će ugostiti dobro poznato ime regionalne techno scene - Dejana Miličevića. Uz njega, za deckovima su i Tino Dobric te Tschoky.

Upad: 40 / 50 Kn.

Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad
Techno Cartel pres. Under Black Helmet - 11.05. (subota)

Serijal Techno Cartel predstavlja svoj treći event, a ovaj put je riječ o njihovom prvom open-airu. Glavni gost večeri je Under Black Helmet, ‘rastuća sila u mračnoj umjetnosti techno zvuka’, kako stoji u najavi eventa. Podršku pružaju domaće snage - promotor underground kulture Novog Sada - Lag, te mlade snage - dinamični dvojac Kluzo b2b Kozmo i perspektivni DJ Synsane.

Upad: 1000 RSD.


Naslovna fotografija: The Garden Brewery - Facebook page.

Next Page
Loading...
Loading...