Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Nove preporuke za izlazak tijekom vikenda pred nama

  • Mixmag Adria | Naslovna fotografija: denine.eu
  • 13 June 2019

Možemo reći da je sezona festivala i open-air događanja i službeno započela! Pregledali smo evente u regiji za vikend pred nama i jedno je sigurno - uz morske festivalske destinacije, dvorci postaju omiljena lokacija za provjerene rejvove! Pronađite u nastavku naše nove preporuke za dobar party ovog vikenda, 14. i 15. lipnja / juna!

Dvorac Norman Prandau, Valpovo
5th Reunited Festival - 14. & 15. 06. (petak & subota)

U jednom od najstarijih slavonskih dvoraca - Prandau Normann, ovog vikenda održat će se jubilarno peto izdanje Reunited festivala. Kroz dva dana i na tri stagea, festival će predstaviti bogati dnevni i noćni program, s ciljem promoviranja nezavisne, alternative i soundsystem kulture te DIY etike. Line-up glazbenog dijela programa čini 15-ak imena, među kojima su Xenex & Karlo M (RE:CODE), Kula & Fullstep Phil (VuBass), BAMWISE, Waitapu…

Pločnik, Zagreb
Liquosphere late evening session - 14.06. (petak)

Kolektiv Liquosphere ovom prilikom privodi kraju svoju aktualnu zagrebačku klupsku sezonu, te će im se u oplitanju drum & bass ritmova pridružiti splitska house/techno snaga El Commando. Uz njega, za deckovima će se naći domaćini večeri - InChoon i After Neven.

Novosadski sajam, Novi Sad
Dance Park Festival 2019 - 14. & 15.06. (petak & subota)

Festivalsko ljeto Novog Sada započinje upravo Dance Park Festivalom, koji će kroz dva dana trajanja ugostiti zvučna imena inozemne i regionalne techno scene - među kojima su James Zabiela, Nakadia, Jay Lumen, Metodi Hristov, Marko Nastić...

Upad; 790 / 1290 rsd

Tenis centar Maksimir, Zagreb
BSH Grand Slam 2 | Zagreb Sunset Sessions - 15.06. (subota)

BSH klupski serijal donosi treću epizodu svog Zagreb Sunset Sessions open-air partyja, a kao mjesto događanja odabrana je specifična zagrebačka lokacija - Tenis Centar Maksimir! Za glazbeni gem-set-meč brinut će PEZNT, Mike Vale, Pablo Panda, Yakka, Aldo Morro i Vedran Car. Početak je već u popodnevnim subotnjim satima - od 16h!

Upad: 100 Kn

Dvorac Lukavec, okolica Zagreba
Rave Bal 2019. - 15.06. (subota)

Jedinstveno okruženje Dvorca Lukavec ponovno će biti kulisa iščekivanog rave-partyja kolektiva Sindikat, prigodno nazvanog - Rave Bal. Prije nego što presele na obalu, kolektiv priređuje ovaj sada već tradicionalni godišnji tulum, specifične atmosfere i okruženja. Gost večeri je njemački DJ Markus Fix, a za deckovima će se naći i domaća snaga DJ Omar te domaćini večeri - Mate Čeko i Denis Beifus, iz Sindikata. Ovom prigodom udružili su snage s kolektivom Miniwal, koji će se pobrinuti za scenografiju i vizualni identitet ovog događaja, koji počinje već u 14 sati!

Upad: 120 / 140 Kn

The Graden Brewery, Zagreb
Freilauf & The Garden Brewery's 3rd birthday w/ Prins Thomas - 15.06. (subota)

Ikona norveške elektroničke scene - Prins Thomas, posebni je gost novog izdanja programa Freilauf te ujedno i proslave treće godišnjice The Garden Breweryja. Ususret ljetu, ovo izdanje Freilaufa donosi još raznovrsnih glazbenih poslastica - iz Montreala dolazi Walla P, radijski voditelj i DJ nadaleko poznat kao ambasador funka i boogieja, a uz njega će nastupiti i jedan od hrvatskih najproduktivnijih producenata, Koolade. Rođendanski tulum će svojim glazbenim odabirom obogatiti i domaćini večeri - Nick Colgan i Pepi Jogarde.

Upad: besplatan

Dvorac Erdody, Kerestinec
Flyaway Festival 2019 - 15.06. (subota)

I ovogodišnje izdanje Flyaway Festivala "okupirat" će specifično okruženje Erdody Dvorca Kerestinec, udaljenog svega 3 km od Zagreba. Ovo mistično i unikatno mjesto bit će ispunjeno house i techno zvukovima, za koje će brinuti 15-ak DJ i producentskih imena: Julian Jeweil, Juliet Fox, DJ Jock, Paolo Barbato, Yesh, Illuminati, Life4Funk...

Upad: 130 kn

Streljana Pampas, Osijek
OSA pres. Modeplex - 15.06. (subota)

Nakon trogodišnje pauze na scenu se vraća Osijek Summer Adventure - OSA, i to na jedno od omiljenih party destinacija osječkih rejvera – streljanu Pampas. Tom prigodom u goste premijerno dovode njemačkog ethereal i melodic techno predstavnika u usponu, Modeplexa. Uz njega, gost večeri je Mozer iz zagrebačkog Tanzen kolektiva, a u ulozi domaćina je Marko Felinger.

Upad: 40 / 60 kn

Half, Beograd
half pres. Nu Zau & Sepp - 15.06. (subota)

Poprilično bogata beogradska scena dobiva još jedno interesantno mjesto clubbing mjesto - svoja vrata otvara klub Half, a veliko otvorenje pripremaju upravo ovim eventom. U goste im stižu rumunjske DJ i producentske snage - Nu Zau i Sepp, a uz njih za deckovima će biti i Battric & MIVU, Nemax, Stoilku i Vanović.

Upad: 700 rsd

Aquarius Club, Zagreb
Egzotika w. Fourmi Rouz - 14.06. (petak)

Kultni A1 prostor zagrebačkog Aquarius bit će domaćin novog izdanja klupskog serijala Egzotika. Glavni selektor večeri i gost za pultom je Fourmï Rouz, u našim krajevima poznat kao jedan od pokretača Goulash Disca. Za fine zvukove prije i poslije gosta večeri bit će zaduženi domaćini, Denis Štefanić i Marko Kalauz.

Upad: 40 / 50 knNaslovna fotografija: Flyaway Festival (Facebook page)

Next Page
Loading...
Loading...