Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Naše preporuke za dobar provod vikenda pred nama

  • Mixmag Adria | Naslovna fotografija: Dance More Sleep Later
  • 16 May 2019

Ovog vikenda sunčeve zrake trebale bi konačno proviriti iza sivila oblaka, što označava početak divnih proljetnih svitanja. A te prve jutarnje zrake sunca iznimno su posebne nakon noći provedene u dobrom clubbingu. Donosimo vam novi pregled vikend preporuka gdje i kada dočekati jutro, 17. i 18. svibnja / maja.

Drugstore, Beograd
Tommy Four Seven - 17.05. (petak)

Uoči objave svog drugog studijskog albuma “Veef”, glavno ime 47 labela - Tommy Four Seven, vraća se u beogradski Drugstore, prirediti još jedan nezaboravni techno-rejv. Nastup u Beogradu dio je ekskluzivne turneje kojom kroz svega nekoliko nastupa predstavlja novi album. Uz njega, za deckovima će se u ulozi domaćina večeri naći Filip Xavi, RAR i Matej Rusmir.

Upad: 800/1000 rsd

Močvara, Zagreb
Outlook Festival 2019 Official Zagreb Launch Party - 17.05. (petak)

Ovom prilikom snage udružuju zagrebačka Grime noć i najveći bass doživljaj godine - Mad Thing! meets Outlook, kako bi priredili nezaboravan Outlook Festival Zagreb Launch Party. Grime, Dubstep, UKGarage i Jungle moći će se čuti na Mad Ting! stageu, dok je Scandal Rankin' stage rezerviran za Afrobeats, Dancehall i UK Rap. Neka od DJ imena koja će nastupiti su Inka, Ynez, Babilonska te gosti iz Londona - MC Razor w/ DJ IndexOnDecks.

Upad: 30/40 kn

Aquarius Klub, Zagreb
Tanzen Gets Physical - 17.05. (petak)

Zagrebački clubbing serijal na svom proljetnom izdanju predstavlja berlinski label Get Physical Music, koje su 2002. osnovali M.A.N.D.Y., DJ T i Booka Shade. Cijenjena etiketa i klubski program, po prvi put stiže u ovu regiju, a u sklopu ovog eventa predstavit će se Djuma Soundsystem, Roland Leesker i Andrea Ljekaj, a uz njih za deckovima će se naći Marc Grabber.

Upad: 120 kn

Boogaloo Club, Zagreb
Future Scope Season Closing w/Alexander Kowalski & Terry Francis - 18.05. (subota)

Proljeće - koje svi iščekujemo - najavljuje kraj još jedne sezone ovog prepoznatog klupskog programa, koji za svoje posljednje ovosezonsko izdanje na dva floora u klubu Boogaloo priprema finu glazbenu poslasticu. U velikoj dvorani nastupit će legendarni producent i live performer iz Berlina - Alexander Kowalski, iza kojeg stoji dvadesetogodišnja zavidna karijera solo albuma, singlova te remixeva sa njegovim imenom. Na mali floor se vraća ljubitelj zagrebačke publike i otac britanskog tech housa te osnivač kultnih večeri Wiggle - Terry Francis. Uz njih, line-upu se pridružuju domaće snage: F.O.R.M. live, Shipe, Teo Zver, Herya i Senno b2b Sin.

Upad: 60 kn

Masters, Zagreb
Reform w/ After Affair - 18.05. (subota)

Novo izdanje zagrebačkog klupskog serijala za deckove Mastersa dovodi sve zamjećeniji DJ i producentski duo - After Affair, iz BiH. Duo čine Bonjasky i Ivan Z, i sa sobom donose interesantnu i energičnu fuziju sampleiranja i miksanja glazbe. Domaćini večeri su Nicole i Flaneur.

Barutana, Beograd
Apgrade with Mathame - 18.05. (subota)

Novo izdanje Apgradea ovom prilikom održat će se na otvorenom - a publika će okružena zidinama Barutane imati priliku slušati i plesati uz duo Mathame, koji dolazi s podnožja Etne, ali i iz kreativnog okruženja nesumnjivo najznačajnijeg svjetskog clubbing branda današnjice koji predvode Tale Of Us. Ovaj prvi ples na otvorenom pete sezone Apgrade upotpunit će Radio Slave, a domaću podršku pružaju Marko Nastić i Vlada Janjić.

Upad: 890 / 1190 rsd

Arcus - Graba, Čakovec
Eclectic Perception w/ Ilija Rudman - 18.05. (subota)

Zamjećeni Eclectic Perception program na svoje novo izdanje dovodi zaljubljenika u analogiju i značajno ime hrvatskog underground disko i house zvuka - Iliju Rudmana! Osnivač Imogen Records etikete jedna je od vodećih snaga hrvatske underground scene unatrag posljednjih 15 godina s diskografijom od preko 70 vinilnih izdanja diljem svijeta. Uz njega, za dobar vibe večeri brinu Martin i domaćin večeri, Philipp.

Upad: 30/40 kn


Naslovna fotografija: Apgrade - Facebook page.

Next Page
Loading...
Loading...