Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Pregledali smo događaje u regiji – ovo su naše preporuke

Tanzen, Forty Fifty, Liminal, Apgrade...

  • Mixmag Adria
  • 19 April 2019

Pred nama je produženi vikend, stoga je sasvim jasno kako vrijedi koju večer provesti na nekom od evenata koji ispunjavaju noćne sate gradova u regiji. Provjerili smo što se sve zbiva i izdvojili naše preporuke. Pronađite svoje favorite i – rejvajte sigurno!

Garden Brewery, Zagreb
Forty Fifty x Adriatic Coasting w/ Derrick Carter – 19.04. (petak)

“Radim to oduvijek, ne puštam zato jer mi je upravo izašla ploča, ja sam jednostavno DJ”, kaže čovjek koji je glazbu počeo puštati već s devet godina na obiteljskim okupljanjima. Točno 40 godina kasnije Derrick Carter smatra se jednim od najcjenjenijih underground DJ-a na svijetu i ključni predstavnik znamenite Chicago house scene. Uz njega, za finu glazbu pobrinut će se Felver, Pepi Jogarde i Nick Colgan, predstavnici Forty Fifty i Adriatic Coasting timova.

Upad: 70 Kn.

Aquarius Club, Zagreb
Tanzen x analogue w/ Steve Bug – 19.04. (petak)

Šesta epizoda prve sezone sve zamjećenijeg klubskog programa Tanzen na plesni podij Aquarius Cluba donosi 100% vinilnu večer. Za gramofonima će se naći njemački house/techno mag Steve Bug (Poker Flat, Ovum), u društvu belgijske snage Leea Davona (My Vision Records, Labyrinth Club) i domaćina večeri, Mozera (Tanzen Kollektiv).

Upad: 135 Kn.

Tunel, Rijeka
Rave za 3. MAJ – 19.04. (petak)

Ovim humanitarnom rejvom skupina riječkih glazbenih DJ-eva i producenata nastoji podići svijest o aktualnim problemima u Rijeci, ali i okolici, a njihovo "oružje" u toj borbi su glazba i ples. S prikupljenim donacijama kupit će se hrana za gladne obitelji trećemajaca. Za line-up su do sada potvrđeni: Ana Antonova, Amor, Bellen, Brx, One N, Roland...

Upad: 40 Kn (donacija)

Drugstore, Beograd
Apgrade w/ Seth Troxler – 20.04. (subota)

Druga epizoda nove sezone ovog klubskog serijala u Beogradu premijerno predstavlja ikonu underground scene - Setha Troxlera, čiji je poseban pristup glazbenoj selekciji osvojio i šire mase. Uz njega, publika će imati priliku da uživa i u rijetkom b2b setu pionira beogradske klubske scene, Gordana Paunovića i Vlade Janjića, dok će dodatnu domaću podršku pružiti i dvojac Akioki.

Upad: 1190 dinara

Crkva, Rijeka
Liminal: Road to Labyrinth w/ Alex Niggemann – 20.04. (subota)

Liminal kolektiv ovim se eventom premijerno predstavlja u riječkom hramu elektroničke glazbe, a kao glavnog gosta večeri dovode njemačkog underground house i techno DJ-a i producenta Alexa Niggemanna (Aeon, Poker Flat Recordings, Bedrock). Uz njega, glazbu vrte i Marcel, San Suono, JKBC i DJ Element.

Upad: 60 Kn

Klub K4, Ljubljana
K4 Roza w/ Tama Sumo – 20.04. (subota)

Berlinska selektorica i rezidentica klubova Berghain i Panorama Bara – Tama Sumo, donosi svoj eklektičnu house i techno selekciju pred slovenske ljubitelje elektroničke glazbe. Uz nju, za deckovima će se naći i Splinterhouse, Kalu, Calixta i Reconceal.

Upad: 10/12 eura

Tufna Club, Osijek
Easter w/ After Affair – 21.04. (nedjelja)

Trenutno najtraženiji bosanskohercegovački DJ dvojac, ujedno i dobitnici Ambasador nagrade publike za najboljeg regionalnog DJ-a u 2018. godini – After Affair, dolaze na TFN kat u četverosatnom extended formatu. Osim njih, glazbu će zavrtiti i osječka snaga, Marko Felinger.

Upad: 40/50 Kn


Naslovna fotografija: Tanzen Facebook.

Next Page
Loading...
Loading...