Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Naše preporuke za dobar provod vikenda pred nama

  • Mixmag Adria | Naslovna fotografija: Dance More Sleep Later
  • 23 May 2019

Sunce polako izviruje kroz oblake i najavljuje nam dugo - nadamo se i toplo - festivalsko ljeto. Već ovog vikenda svoja vrata otvaraju prvi regionalni festivali, a tu je i niz dobrih klupskih večeri. Donosimo vam novi pregled naših preporuka za dobar provod ovog vikenda, 24. i 25. svibnja / maja.

Stella Maris, Umag
Sea Star Festival: Wu-Tang Clan, Sven Väth, Nina Kraviz, Ilario Alicante, Enrico Sangiuliano,... - 24.05. - 25.05.

Sve zamjećeniji regionalni festival Sea Star svoje će treće izdanje doživjeti od 24. do 25. svibnja u laguni Stella Maris u Umagu, s čitavim nizom interesantnih live i DJ/producentskih imena. Hip-hop ikone Wu-Tang Clan svakako plijene pažnju, a tu je i trap-jazz kraljica Iamddb, kao i dobro nam poznata imena elektronike - Sven Väth, Nina Kraviz, Ilario Alicante, Enrico Sangiuliano, Petar Dundov, Lawrence Klein, Marko Nastić,...Uz dva glavna festivalska dana, program će započeti već 23. svibnja uz Welcome Party, dok će završiti u nedjeljno jutro 26. svibnja uz Closing Party.

Upad: od 169 kn do 760 kn

Aquarius Klub, Zagreb
OFFTIME Festival: Anja Schneider, Route 94, Marina Karamarko… - 24.05. - 26.05.

OFFTIME Festival je novi glazbeno-gastronomski festival, kojem je cilj spojiti dva užitka i posjetiteljima omogućiti bijeg od stresa i svakodnevice. Kroz tri dana trajanja, za glazbeni dio i dobru atmosferu brinut će čitav niz interesantnih imena, među kojima su Anja Schneider, Secret Cinema, Breach, Flashmob, Route 94, kao i domaće snage: Ana Antonova, Mike Vale, Marina Karamarko, Oberön, El Commando, Phillipe…

Upad: 25 eura (festivalska) / 16 eura (dnevna)

Opera Club, Zagreb
Forty Fifty x Imogen: Felver & Antonio Zuza - 24.05. (petak)

Imogen Recordings i Forty Fifty su respektabilna imena iza kojih su brojne uspješne večeri s poznatim svjetskim imenima, a organiziraju ih upravo Antonio Zuza i Felver - taj isti dvojac će donijeti ritam i magiju ovog petka u klub Opera. Prije dva mjeseca na istom mjestu su razdrmali plesače klasicima housea, a za ovu prigodu repertoar će proširiti najboljim izdanjima elektroničke glazbe.

Upad: 30 / 40 kn

Gliptoteka HAZU, Zagreb
Horse Meat Disco - 24.05. (petak)

Horse Meat Disco su sinonim za fantastične zabave, a izravno iz Londona dolaze prirediti jednu takvu u Zagreb. Nakon redovitih nastupa na ljetnim festivalima u Tisnom, ovo će biti prvo gostovanje u Zagrebu, a njihov disco autoritet zagrebačkoj publici predstavljaju Leftfoot i The Garden Brewery, kao službeni after-party R'n'B Weekend-a. Za deckovima će se naći i Nick Colgan, IVA (Adriatic Coasting) i Your Name.

Upad: 70 / 90 kn

Barutana, Beograd
Ellen Allien - 25.05. (subota)

Heroina berlinske techno scene - Ellen Allien, ujedno i vokalistica, producentica, DJ i vlasnica izdavačke kuće, objavila je novi studijski album "Alientronic", koji je nastajao tijekom hladnih zimskih mjeseci u Berlinu. Sada ga predstavlja publici u sklopu "Alientronic Album Tour", a u sklopu te turneje stiže i u beogradsku Barutanu. Uz nju, za deckovima će se naći i Alexandar Ivković te Mihajlo.

Upad: 790 / 1190 rsd

Judino Drvo Club, Split
Cruise w/ Alexkid - 25.05. (subota)

Clubbing serijal Cruise u svom novom izdanju ugošćuje veterana pariške underground scene, s trenutnom berlinskom adresom - pred splitsku publiku stiže Alexkid! Uz njega, gošća večeri bit će i Katie Drover, koja je svoju adresu u Melbourneu također zamijenila onom u Berlinu, gdje stvara svoju glazbu i vodi vlastiti label. Domaćini večeri su Madezh, Mariano Mateljan i Stipe.

Upad: 80 kn

Club EXIT, Osijek
Drum'n'Bass Piknik w/ Kula - 25.05. (subota)

Od posljednjeg Drum'n'Bass Piknika prošlo je već više od godinuda dana, stoga su organizatori odlučili učiniti nešto po tom pitanju - i prirediti novu zabavu niskih bass frekvencija u klubu Exit. Za pultom će se naći VuBass rezident Kula, koji će odraditi cjelonoćnu šihtu.

Upad: 20 kn

DEPO klub, Zagreb
Damir Ludvig 100% Vinyl - 25.05. (subota)

Srijedom čitamo i slušamo njegove odabire u rubrici Vinyl tjedna, a sada je prilika da finu selekciju čujemo i na plesnom podiju. Ove subote Damir Ludvig će u DEPO klubu prirediti sedmosatni solo DJ set najboljih gramofonskih ploča iz svoje eklektične zbirke.

ŠTUK, Maribor
Tuc Tuc: Rave With a Cause w. The Yellowheads - 25.5. (subota)

KMŠ Maribor organizira dobrotvorni party uz Yellowheadse kao headlinere te nastupe slovenskih DJ-eva Dojaja, G8, DVID, Aney F., Crocy, i Teodor G.

Upad: 12 eura

Naslovna fotografija: Sea Star Festival (Facebook page)

Next Page
Loading...
Loading...