Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Naše preporuke za dobar provod ovog vikenda

  • Mixmag Adria
  • 26 April 2019

Pred tobom je novi vikend i nove odluke kako ga provesti. Ako se spremaš za clubbing, pregledali smo evente koje se događaju u regiji ovog petka i subote, 25. i 26. travnja, i izdvojili naše preporuke. Želimo ti dobar provod - i rejvaj sigurno!

Sarajevo
BAM-C by Night - 26. i 27.04. (petak/subota)

Ovog vikenda u Sarajevu se održava regionalne glazbene konferencije BAM-C, koju prati i odličan clubbing program. Na različitim lokacijama održat će se nekolicina tuluma, za koje će biti zaduženi sudionici konferencije - za deckovima će se naći Marko Nastić, Smeđi Šećer, Nick Colgan, Pepi Jogarde...a tu je i naša Mixmag Adria Residency u klubu Jedan , tijekom koje će glazbu 26.4. glazbu zavrtiti 84Bit, Tom Bug i RYO, a večer kasnije, 27.4., PEZNT, Farrel i Six.

Masters, Zagreb
Brave w/ Helena Hauff - 26.04. (petak)

Klupski serijal Brave slavi četvrtu obljetnicu i tim povodom pred zagrebačke rejvere dovodi cijenjenu njemačku underground DJicu Helenu Hauff. Ovo će biti prilika za čuti njen set koji odgovara njenom matičnom klubu Golden Pudel u Hamburgu. Osim nje, večer će svojim setovima upotpuniti i Le Chocolat Noir pod aliasom Fiume, Maja Pa i Ikonal.

Upad: 140 Kn

The Garden Brewery, Zagreb
Imogen w/ Ashley Beedle - 26.04. (petak)

Ovaj priznati svjetski house DJ i producent - Ashley Beedle, na sceni je još od početka 1980-ih, a bez njegova spominjanja ne može se ni zamisliti moderna britanska plesna kultura. Veliki je poznavatelj svih žanrova – od hip hopa preko soula, rocka i reggaea do punka, stoga i ne čudi da ga zovu kraljem remixevima. Uz njega, glazbu će puštati i vlasnici Imogen etikete, Ilija Rudman i Antonio Zuza.

Upad: 40 Kn.

Boogaloo Club, Zagrebs
Legendary Festival pres. Markus Schulz - 26.04. (petak)

Organizatori Legendary Festivala vraćaju trance glazbu u Zagreb, a na svoj novi party dovode ikonu tog žanra - Markusa Schulza. Osim njega, na line up-u su i Alex M.O.R.P.H koji će odraditi b2b set s Woody van Eydenom, te Davey Asprey, Corti Organ i Pascal Sander.

Upad: 130 / 200 Kn.

Klub 20/44, Beograd
X Bday / Michael Mayer - 27.04. (subota)

Ikona njemačke clubbing scene i suvlasnik cijenjene etikete Kompakt Records, Michael Mayer, stiže za deckove kultnog beogradskog broda na Savi. Uz njega, kao rezident i domaćin večeri nastupit će Kristijan Molnar.

Upad: 1200 / 1500 dinara

Crkva, Rijeka
Outside Connection Showcase #02 - 27.04. (subota)

Outside Connection kolektiv nastavlja predstavljati nove snage techno glazbe na domaćoj sceni, pa će tako u novom izdanju ovog klubskog serijala nastupiti Tias, Matt R, Domy D te domaćin večeri, IC.

Upad: 40 Kn


Naslovna fotografija: Boogaloo Club - Facebook page.

Next Page
Loading...
Loading...