Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Novi vikend i nove preporuke su pred nama

  • Mixmag Adria | Naslovna fotografija: Dance More Sleep Later
  • 31 May 2019

Regija je i ovog vikenda bogata interesantnim eventima, s domaćim i stranim glazbenim gostovanjima. Donosimo vam nove preporuke za vikend pred nama, petak 31. svibnja / maja i subotu 1. lipnja / juna.

Jarun, Zagreb
#WeLoveSound Open Air 2019 w/ Seth Troxler, Sonja Moonear, Dyed Soundorom - 01.06. (subota)

Ovog vikenda na zagrebačkom Jarunu održat će se treće izdanje jednodnevnog #WeLoveSound butik-festivala. Kako se ovog vikenda u Zagrebu konačno očekuje lijepo i toplo vrijeme, prilika je ovo za vrhunsku zabavu na otvorenom. Američki superstar DJ Seth Troxler predvodi gostujuća glazbena imena, a tu su još i Sonja Moonear, koja je prošle godine unatoč kiši napravila odličnu atmosferu koja se i danas prepričava te Dyed Soundorom, Luca Cazal i Andrea Ljekaj.

Upad: 200 kn

Boogaloo, Zagreb
Tech Room w/ D-Unity - 31.05. (petak)

Klupski serijal Tech Room predstavlja posebnu suradnju s projektom Future Scope i za početak ljetnih mjeseci priprema groove večer, uz gostovanje techno i tribal-tech DJ-a i producenta D-Unitya. Uz njega, za deckovima će se naći i DJ Jock, E-Base i GoGy.

Upad: 30 / 40 kn

Barutana, Beograd
Blond:ish & Black Motion - 31.05. (petak)

Porijeklom iz Montreala, s trenutnim prebivalištem u Londonu, Vivie Ann Bakos, poznatija kao Blond:ish stiže među zidine beogradske Barutane. Započet kao duo 2008. godine, ovaj glazbeni projekt pokazao je kroz proteklih 10 godina svoj unikatan miks deep house i techno zvuka, uz primjese drugih žanrova. Početkom ove godine duo se razilazi, a Vivie Ann nastavlja samostalno u novoj fazi projekta. Na pozornici će joj se pridružiti južnoafrički duo Black Motion, poznat po svojoj sirovoj umjetničkoj strani i fuziji perkusija, kwaito-a i house-a. Domaću podršku pružaju Vlada Eye i Roxa.

Upad: besplatan, uz pozivnicu

Crkva, Rijeka
Outside Connection Showcase w/ Jayzo - 31.05. (petak)

Treći i posljednji ovosezonski OC događaj pod Crkvenim oltarom momci slave u zanimljivom društvu. Nakon dužeg vremena u Rijeku se vraća Jayzo, veseli Nizozemac surinamskog podrijetla. Uz njega, gosti večeri bit će A.R.T (Leon) i Teychee iz Zagreba, dok su domaćini večeri - riječke snage Tias i IC.

Upad: 40 kn

Blam (ex Arabica), Mostar
Skeptic aka Pero Fullhouse - 31.05. (petak)

Dobro nam poznati Pero Fullhouse po prvi put će nastupiti u Mostaru pod novim aliasom Skeptic, i s novim zvukom, a glazbu će vrtiti s vinila. Ovim eventom organizatori žele vratiti zvuk Arabice na elektronsku dance scenu Mostara, a uz glavnog gosta večeri, u tome će pripomoći lokalne snage, Filip i Pajs, u b2b setu.

Drugstore, Beograd
Mystic Stylez with Peverelist - 01.06. (subota)

Za deckove beogradskog Drugstore-a stiže DJ i producent Peverelist, predstavnik bristolske glazbene scene, prepoznatljiv po svojoj mješavini raznih utjecaja - od američkog i europskog techna do jamajkanskog dub-a. Uz njega, tijekom večeri će nastupiti i Feloneezy te Jackie.Upad: 400 / 600 rsd

Vidikovac (Maksimir), Zagreb
Imogen Recordings // Summer Edition - 01.06. (subota)

Predstavnici cijenjene etikete Imogen Recordings - Ilija Rudman i Antonio Zuza, ponovno predstavljaju glazbeno druženje u najdražem zagrebačkom parku - na maksimirskom Vidikovcu. Ulaz je slobodan, a nadamo se da i da će vrijeme poslužiti za popodnevno druženje i zagrijavanje pred noćni clubbing.


Naslovna fotografija: #WeLoveSound (Sonus Facebook page)


Next Page
Loading...
Loading...