Search Menu
Home Novosti Menu
Tech

5 najboljih novih semi-modularnih sintesajzera

Vuče li vas nešto da krenete u svijet modularnih sintesajzera? Ovi su uređaji odlično polazište na tom putu!

  • Mixmag Adria
  • 18 March 2018

1
Squaver P1

Jedinstveni sinte4zajzer koji se može kontrolirati ulaznim zvukom. Sraz funkcionalnosti gitarske pedale i ekspresivnosti semi-modularnog sintesajzera, uređaj raspolaže s nožnim kontrolerom i potenciometrom pomoću kojega vanjski zvuk kombinira s analognim sintesajzerom.

397 funti, sonicsmith.com

2
Arturia MiniBrute 2

Činjenica da je Arturia dodala patch bay svojoj zadnjoj verziji sintesajzera MiniBrute govori o sve većoj popularnosti modularnih uređaja. Uz 48 utičnica za Eurorack priključke, tu su i dva oscilatora, filtar Steiner Parker, dva LFO filtra i još mnogo toga što će zadovoljiti apetite kreativaca.

575 funti, www.arturia.com

3
Ants! [Plankton Electronics]

Ovaj minijaturni modularni uređaj ima 51 utičnicu bez izbornika ili skrivenih funkcija. Uštekavanjem prekidamo postojeći zvuk i kreiramo novo ozvučje.
Na njemu se bez problema stvara parafonija, tako da kvinte i kvarte nisu nikakav izazov. Uz četiri oscilatora, dva LFO filtra, mogućnost sample and hold funkcije, te generator bijele buke.

485 funti, planktonelectronics.com

4
Radikal Technologies Delta Cep A

Svaki dio ovog parafonskog sintesajzera ima ulaze i izlaze, što ga čini vrlo prilagodljivim. Njegov digitalni Swarm Oscillator već je hit kao samostalni modul.Ima osam oscilatora koji se mogu podešavati za stvaranje akorda, a izvrstan je za kreiranje atonalnih basova ili pad zvukova.

tba, radikaltechnologies.com

5
Moog DFAM - Drummer From Another Mother

Moog je legendarni proizvođač sintesajzera koji na tržište stavlja još jednu semi-modularnu spravu. DFAM je skraćenica za "Bubnjar Druge Majke", a svi ga smatraju analognim poklonom techno bogova. Nije ni čudo da je kompanija odabrala Umfang, DJ Haram i Stud1nt kao prezentere na promo videima za ovaj proizvod. Opremljen sistemom od 24 Eurorack utičnice idealan je za kombinaciju s bilo kojim modularnim sistemom.

579 funti, www.moogmusic.com

Next Page
Loading...
Loading...