Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

August: 10 najboljih regionalnih house izdanja

House, deep house, jacking house i tech house koji nas je rasplesao ovog mjeseca

  • Mixmag Adria
  • 3 September 2018

Ovog je mjeseca izašao veliki broj kvalitetnih house izdanja s potpisom regionalnih producenata.

Zato smo odlučili s vama podijeliti 10 najboljih po našem izboru. Kriteriji za ovu listu su brojni, ali vjerujemo da ćete se složiti s nama.

Poslušajte ih u nastavku.

10 Jelly For The Babies

Jelly For The Babies - 'Pretend' feat. Veliko (The Purr Music)

Pred vama je jedno ozbiljno deep house izdanje u potpisu Jelly For The Babiesa i s vokalom iza kojeg stoji Veliko. Odličnu deep house traku s utjecajima progressivea krase duboki tonovi i sanjivi vokali, a niz odličnih remixeva potpisuju A.Skitzo, Mass Digital i Last Of Me.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

9 Dino DZ, Ted Funke

Summer Jamz (Blacksoul Music)
Dino DZ, Ted Funke - 'People Sayin' (Get Up)'

Dino TZ i Ted Funke su producenti iz Maribora koji su svoje snage udružili na traci 'People Sayin' (Get Up)' koja je izašla na novoj kompilaciji 'Summer Jamz' s Blacksoul Musica. Radi se o energičnoj tech house stvari idealnoj za špicu večeri u nekom mračnom klubu.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

8 Danny Cruz

Danny Cruz - 'Tonight' (Cruise Music)

Pokretač Cruise Musica, sve uspješnije house i jacking house etikete s ovih prostora koja prima zavidnu pažnju vodećih online shopova poput Beatporta i Traxourcea, Danny Cruz izdaje novi singl za vlastitu etiketu. Funky i plesno, baš u potpisu zvuka Cruise Musica, Danny slijeće na osmo mjesto ove liste.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 PEZNT

Simon Shaw - 'Cut My Hair' (PEZNT Remix) (Sense Traxx)

PEZNT u standardno dobroj formi predstavlja odličan house remix za Sense Traxx. SLušati glasno i na podiju.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

6 Stanny Abram, Bilboni

Stanny Abram & Bilboni - This Is House EP (Great Stuff Recordings )

Kad se dva majstora poput Stanny Abrama i Bilbonia udruže - ovo je rezultat. Odličan tech house EP za one koji vole groovy tech house, ali na mračnijoj strani.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

5 Reblok

Reblok - Fryday (Undergrond Audio)

Underground izdanje od producenta u strmoglavom usponu - Rebloka. Netipično je prva riječ koja nam pada na pamet kada slušamo traku 'Fryday'. Tvrdi i suhi groove uz vokalne cutove i doslovno zavijanje i zapomaganje odlično funkcioniraju s nervoznim synthom koji se svako malo pojavljuje. Tu je i traka 'Slums', nešto tipičnijeg zvuka koji će vam dobro leći ako volite energične tech house stvari.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

4 Miss Kay Dee

Miss Kay Dee - Ghetto Boy (Blacksoul Music)

Blacksoul Music nastavlja s odličnim house i tech house izdanjima, pa tako i s novim singlom Miss Kay Dee. Dušana je dostavila pravu tech house bombu koju obavezno morate poslušati - preporučljivo na danceflooru.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

3 Mene

Mene - More & More / Soma (Dobar House)

Drugo izdanje Dobrog Housea predstavlja producenta Menea iz Kruševca i njegov novi EP s dvije trake. Naslovna 'More & More' je moderna tech house traka iznimno zaraznih vokala i repetitivnog ritma koji vas neprestano tjera na ples. Dodajte na to još poneki uvrnuti synth i imate vrhunski provod na danceflooru. 'Soma' je nešto tipičnijeg "naughty" tech house zvuk, no to ne znači da neće napraviti dobar posao na flooru.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

2 MIke Vale, Angel Anx

Mike Vale & Angel Anx - Back To You / I Get Lost

Mike Vale je vjerojatno najuspješniji "house izvoz" iz regije a na njegovom novom izdanju na Strictly Rhythmu pridružuje mu se njegov kolega Angel Anx. Dvojac dostavla dvije odlične groovy tech house trake koje posljednjih dana osvajaju ljestvice na Traxsourceu i Beatportu. 'Back To You' trenutno drži treće mjesto Traxsource tech house top 100 ljestvice.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

1 Mirko & Meex

Mirko & Meex - 'A Jam' (Monoside)

Piano house i ljeto idu zajedno kao sladoled i čokoladni prelijev. Mirko & Meex svojom novom trakom 'A Jam' na Monoside etiketi Angela Ferrerija proteklog mjeseca dolaze na prvo mjesto house charta na Traxsourceu te se već nekoliko tjedana zadržavaju u top 10 te iste liste i top 100 generalne ljestvice na Traxsourceu. Traka je vrhunska piano house / funky traka za mnoge prilike, od toga da se lako možemo zamisliti kako na nju plešemo na nekoj plaži do nekog kluba u vrućem podrumu. Čestitke momcima na odličnom rezultatu i na zasluženom prvom mjestu ovog mjeseca na Mixmag Adria.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...