Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

August: 10 najboljih regionalnih Techno, Tech, Melodic, Minimal i Progressive djela

Regionalna produkcija ne miruje ni krajem ljeta!

  • Mixmag Adria
  • 4 September 2018

Kraj ljeta obilježila je promjenjiva meteorološka situacija i eklektični izbor elektroničke glazbe u regiji. Producenti su si dali oduška i umjesto fokusa na isključivo jedan žanr, stvarali su ritmove raznolikog karaktera. Sukladno sa situacijom slijedi i naša lista koja uključuje različite stilove, ali vrhunsku kvalitetu.

10 With A Twist - Milos Pesovic [Tonic D Records]

Majstorski odrađen odnos sub frekvencija i bas bubnja ukazuje kako je Miloš ovladao žanrom i tehnikama kako minimalističkim pristupom stvoriti djelo koje rastura na plesnom podiju. Da postoji regionalna lista minimal izdanja ovo bi definitivno bio broj jedan. Insert trake možete poslušati ispod teksta, a nabaviti na portalu Beatport!

09 Quantum Gravity - Figu Ds, Tim Jackman [Quantum Gravity]

LOFI pristup je ono što nam je privuklo pažnju i automatski svrstalo ovu traku u najboljih deset ovog mjeseca. Sve pohvale za hrabri iskorak u neizvjesni zvuk koji će neki obožavati a neki mrziti. No, ako je vjerovati starim majstorima detroitskog zvuka, ideja techno glazbe je revolucija. Traku kupite ovdje, a insert poslušajte u produžetku.

08 We Used to Do It - Fabian Jakopetz, Aniss Hypnoise [Frequenza]

Nomen est omen! Kao što samo ime kaže, ovo je traka pod utjecajem dizalica kakve su uvijek prolazile na izuzetno uspješnim zagrebačkim underground partijima koje je Fabian Jakopetz, jedan od dvojice autora ovog nostalgičnog djela organizirao po "uradi sam" principu. Ovdje se nalazi vaš shopping link, a djelo u cijelosti poslušajte na portalu SoundCloud.

07 California - Stanny Abram [Family Grooves]

Već smo odavno naviknuli da Abram isporučuje samo vrhunske trake. Inteligentno, lagano, a opet puno emocija, ovo djelo je svakako nešto što bi ukrasilo zalazak sunca uz koktel s pogledom na Venice Beach. Kompletan EP možete nabaviti na portalu Beatport, a traku poslušajte produžetku!

06 Spectral (Elvis Xhema Remix) Arian Faraone [Yin Yang]

Vjerojatno je dobar dio naših stalnih čitatelja svjestan koliko karaktera remikser može unijeti u neko djelo čije je osnovne komponente stvorio originalni autor. U takvim se transformacijama još jednom odlično snalazi Elvis Xhema, koji je "Spectral", potpuno prilagodio vlastitom spektru frekvencija i ispalio izvrstan remix koji možete kupiti ovdje, a poslušati u nastavku.

05 (L) (Pacco & Rudy B Extended Remix) Ruben De Ronde, Rodg, Hal Stucker [Statement!]

Tandem estetskih stručnjaka u još jednoj facelifting operaciji odradili su potpuni makeover i od ofucane zvijeri stvorili ljepoticu s naslovnice. Kad se Pacco & Rudy B uhvate posla u studiju, tu zaista nema mjesta propustima, a kvaliteta iza koje stoje već godina standardno ih dovodi na visoka mjesta svih specijaliziranih top lista. Kupite ovdje! Sušajte dolje!

04 Numbers (Original Mix) RanchaTek [Funk'n Deep Black]

RanchaTek doslovno svaki puta ima dobitnu kombinaciju. Da provodi svoje vrijeme u kockarnicama Las Vegasa, naša bi se redakcija kladila na njega. Funkcionalna plesna glazba koja je odraz vremena u kojem živimo, svaki puta pogađa target - publiku koja je željna akcije. Ovo izdanje je upravo to što smo očekivali i dobili! Kupite ovdje! Insert u nastavku!

03 Alexandrian Prognosis - Damir Ludvig [Plattenbank]

Ludvig je u startu imao ludu sreću da je dobio podršku svjetskih DJ zvijezda kao što su Eelke Kleijn i Guy Mantzur, koji su "Alexandrian Prognosis" raširili kao virus među ljubiteljima progressive house glazbe i sličnih žanrova, no čak i da se ne radi o međunarodno popularnoj traci, nitko ne može osporiti njenu kvalitetu.Kupite ovdje, a insert poslušajte u nastavku!

02 Give It to Them (Andrew Meller Remix) Dilby, Lazarusman, Simon Mattson [Glasgow Underground]

Nakon što je Meller odradio svoje verzije klasika Born Slippy i Insomnia, cijelom su svijetu jasne njegove vještine obrade zadane teme. Ovaj vodeći remikser odradio je još jedan izuzetno kvalitetan remix za eminentnu etiketu Glasgow Underground. Traku u cijelosti poslušajte u nastavku,a autore podržite kupnjom ovdje!

01 Overload (DJ Jock Remix) Yan Oxygen [Technologic Recordings]

Mlad, talentiran i neopterećen uspjehom! DJ Jock najveću satisfakciju nadalje pronalazi u stvaralaštvu bez kojeg bi setovi svjetskih megazvijezda kao što je Carl Cox zvučali daleko siromašnije. njegova interpretacija teme "Overload" je apsolutni favorit svih u našoj redakciji. Djelo kojem bez zadrške predviđamo potencijal budućeg klasika, no vrijeme će pokazati! Remix kupite ovdje, a insert poslušajte u nastavku!

Load the next article
Loading...
Loading...