Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Oktobar: 10 najboljih izdanja regionalnih autora

Techno, Tech House, Progressive House, Minimal / Deep Tech, Melodic House & Techno, House, pa čak i Afro House izdanja koja žare i pale!

  • Mixmag Adria
  • 30 October 2018

Proteklih smo mjesec dana smo obišli doslovno sve tulume od Amsterdama do Londona, pa nije čudo da smo svi u redakciji usporeni, no vrijedilo je! Prilično smo ponosni na zastupljenost regionalnih umjetnika u medijskim istupima vezanim primarno uz Amsterdam Dance Event, no i ostalim događajima tijekom listopada (oktobra). Naši su producenti prisutni na toliko ADE kompilacija ja da bi nam trebalo sljedećih mjesec dana da ih sve popišemo, pa smo odlučili napraviti selekciju 10 top izdanja, koja bez obzira na žanr imaju karakter i kvalitetu iza koje stoje istaknuti regionalni autori.

10 HIGHEST WALLS KINGDOM FALLS - Forest People, Thies, Sub Square

Beskompromisni techno s dozom industrijske prljavštine koji se uklapa u setove svih aktera scene koji ne trpe kompromise. Podržite izdanje na portalu Beatport, nakon što ga prethodno poslušate u nastavku!

09 YAANI MOANS REMIXES - VARIOUS ARTISTS

Zapaženo izdanje Yaani Moans koje je Vanyano objavio prošle godine, dobilo je novo ruho. Deset izvrsnih remikseva iza kojih stoje Black Acid, Pacco & Rudy B, Forniva, AudioStorm i mnogi drugi, odlična su nadogradnja na prepoznatljive originale.Možete ga kupiti ovdje!

08 CATCALL - Mr. Lekka

Izvrsno tech house izdanje za BLKSL LTD, podetiketu Blacksoul Music, jedne od vodećih regionalnih izdavačkih kuća. Izdanje sadrži dva djela o kojima ne treba posebno pisati, već ih treba slušati na plesnom podiju s čitavim tijelom u pokretu! Potražite ga na portalu Beatport!

07 GET YA - No Else

Čerti djela na ovome EP-u predstavljahu sve komponente kojima teži svjetski underground. Utjecaj LoFi zvuka je začinjen pozadinskim hip-hop vokalima, nepredvidljivim soundscape elementima, hipnotičkim efektima i profesionalnim aranžmanima. Podržite ga kupnjom na portalu Beatport!

06 TRANSITIONS EP - Milos Pesovic, Lab Doctors

Iskoristiti minimalan broj elemenata u glazbenom ostvarenju je jedna od vještina s kojom se ili rađate, ili godinama razvijate. No, najbolje rezultate daje kombinacija talenta i rada, kao što je slučaj u ovom izdanju koje zaslužuje svaku pohvalu! Podržite ga kupnjom na portalu Beatport!

05 ELYSIAN - Coeus

Iako je ovo originalno izdanje objavljeno u kategoriji afro house, tu doslovno ima svega. Naravno da se osjeti tribal utjecaj, no progressive house elementi, elementi acid produkcije, minimala, pa čak i psihodelije su prisutni u sve tri trake. Preporučujemo kupnju na platformi Beatport!

04 ESCAPE ARTIST EP - Deftone, Los Donatos Organos

Od kad koristi novi alias, Damir Puškarević doslovno razvaljuje! Sve više piskutan na play listama svjetskih DJ zvijezda, Deftone još jednom iznenađuje s izdanjem koje sadrži dva originala i jedan remix u produkciji Los Donatos Organos! Ne štetite novac već izdanje kupite ovdje, a u međuvremenu poslušajte hvalospjev o Damirovoj glazbi koju već godinama pušta i legendarni Roger Sanchez!

03 ECLIPTICUM - Cortex Thrill, Gabriel West, Ricardo Piedra, Robert Grizilo, Damir Ludvig

Izvrsno progresivno izdanje o kojem smo se već raspisali u rubrici Esencijalno, pa nećemo dodatno komentirati ovaj odličan EP. I on se može kupiti na portalu Beatport, a isječci su u nastavku članka!

02 IT'S OVER EP - Marina Karamarko, Peppe Markese

O životnoj filozofiji pretendentice za nagradu Ambasador i titulu DJ godine možete više pročitati u posebnom članku ovdje, no njen zadnji EP osvojio je srca svih u našoj redakciji zahvaljujući njegovoj naizgled jednostavnoj, no izuzetno inteligentnoj strukturi. Počastite se izdanjem na platformi Beatport, a preview poslušajte u nastavku.

01 SON OF A GUN - PEZNT

Ovo fenomenalno izdanje sa samo jednim zvučnim zapisom, ide u prilog teoriji da manje pruža više. PEZNT rasturaju cijele godine, pa ništa drugo nismo od njih ni očekivali! Vrhunski soulful vokali i produkcija koja će malo koga ostaviti ravnodušnim, a pogotovo populaciju koja žudi za kvalitetnim klupskim izlascima! Potražite na platformi Beatport!

Load the next article
Loading...
Loading...