Search Menu
Home Novosti Menu
Tech

Berlinski techno na japanskoj ritam mašini!

BEC rastura Roland TR-8S uživo u Rolandovom studiju!

  • Mixmag Adria
  • 7 March 2018
Berlinski techno na japanskoj ritam mašini!

Jedna od najtalentiranijih žena na underground sceni "muški" razvaljuje u još jednom izdanju programa pod nazivom Berlin Techno Session, na službenom portalu korporacije Roland, čiji su modeli TR i TB odgovorni za techno zvuk kakav danas poznajemo!

Možda je tek nedavno počela razvijati svoju karijeru, ali za samo nekoliko godina postigla je više nego što bi mnogi postigli tijekom cijelog života. BEC je rođena u Brightonu, odrasla u Londonu, a trenutno živi u Berlinu, a još je u ranim dvadesetima svirala u svim vrhunskim klubovima Londona, Hong Konga, Berlina, Barcelone itd.

Može se reći da su Pan-Pot prvi prepoznali njen izniman talent i uključili ju u ekipu okupljenu oko etikete Second State imprint, no BEC bi svoje mjesto u Rolandovom studiju pronašla na bilo koji način.

Nova Rolandova TR-8S, koju BEC koristi u studiju je daleko više od klasičnih Rolandovih ritam mašina TR- 808, TR-909, TR-606 i TR-727, na kojima su radili majstori iz Detroita i Chicaga, ona omogućava dizajn zvuka kakav njihove prethodnice nikad nisu mogle interpretirati.

Filteri, kompresija, distorzija i niz efekata pridruženo je svakom individualnom kanalu, a kombinacijom oscilatora i sempliranih zvukova, TR-8S, postiže hibridni zvuk koji omogućuje kreativnost i slobodu za kreaciju brojnih podžanrova. TR-8S može koristiti sample kolekciju koja se već nalazi u uređaju ili vlastite semplirane zvukove umjetnika koji ga koristi. Samouvjerena i uigrana BEC će nam pružiti sigurno još više kvalitetnog techno zvuka koristeći svoju novu igračku.

Load the next article
Loading...
Loading...