Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

DJ Max nastupom na Ibiza Global Radiju završio uspješnu sezonu na Ibizi

"...veselim se vremenu koje dolazi jednako kao i na početku..."

  • Mixmag Adria
  • 20 September 2018
DJ Max nastupom na Ibiza Global Radiju završio uspješnu sezonu na Ibizi

Nastupom uživo u It’s All About The Music emisiji na Ibiza Global Radiju, uz Facebook video stream, DJ MAX je prošlog ponedjeljka završio uspješnu sezonu na Ibizi.

“Zadovoljan sam s ljetnom sezonom na ibizi. Imao sam ove godine dvanaestak nastupa na otoku i ostvario kvalitetnu suradnju s organizatorima Music ON i It’s All About The Music evenata što je, ako sve zbrojimo i oduzmemo, značajan uspjeh. Iako je iza mene gotovo 30 godina uspješne DJ karijere, veselim se vremenu koje dolazi jednako kao i na početku. Posebno mi je drago da i hrvatska publika može uživati u svemu tome, putem mjesečnih gostovanja Music On DJ-a u mojim emisijama Dobro došli u klub, na Drugom programu Hrvatskog radija pa tako za slijedeće epizode mogu već sada najaviti imena kao što su Leon i John Acquaviva.”, izjavio je DJ MAX.

Uz nastupe na međunarodnoj sceni DJ MAX uređuje dvije tjedne radijske emsije: kultnu emsiju Dobro došli u klub na Drugom programu Hrvatskog radija (uskoro 1000-ta emisija) i DJ MAX In The Mix na EJR Radiju iz Amsterdama.

"It’s All About The Music with DJ MAX" Facebook live video pogledajte u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...