Search Menu
Home Novosti Menu
Video Blog

Ekskluzivno: Pogledajte FSOZ 2016 aftermovie

..dok se pripremate za novo izdanje ovog vikenda

  • Mixmag Adria
  • 2 October 2017
Ekskluzivno: Pogledajte FSOZ 2016 aftermovie

Kao što smo i obećali, ekskluzivno vam predstavljamo Future Sound Of Zagreb 2016 aftermovie.

U video klipu u trajanju od nešto više od 5 minuta, moći ćete se prisjetiti dobrih trenutaka ali i poslušati mini intervjue nekolicine DJ-eva.

Prošlogodišnji FSOZ održao se u tri kluba na 6 floorova: Legends Room, House Room, Techno Room, Bass Room, Fusion Room i Psy Room.

Pogledajte video, a ispod saznajte sve o novom izdanju festivala.

Ovaj festival već punih 18 godina predstavlja nezaobilazan glazbeni i kulturološki događaj koji ima veliki značaj za popularizaciju i razvoj hrvatske urbane, klupske DJ scene i kulture gdje je na jednom mjestu predstavljen raznovrstan spektar najnovije i najkvalitetnije domaće i strane recentne elektronske glazbe svih žanrova; techno, tech, deep, house, psy, bass...

Pozivamo vas na Future Sound Of Zagreb 2017, najveći i najglasniji domaći klupski festival, dobitnik nagrade AMBASADOR u kategoriji najboljeg indoor festivala. Ove godine festival postaje "punoljetan" i slavi jubilarnu 18. FSOZ godišnjicu pa je za tu priliku organiziran bogat program u 4 dana sa čak 4 događaja koji će se održati u 4 poznata zagrebačka kluba na kojima će nastupiti ukupno 50 poznatih DJ i Live Act izvođača.

Kao uvod u FSOZ festival 2017 u četvrtak 5.10.2017. od 19h u klubu Boogaloo organiziran je treći po redu "Elektronski okrugli stol", DJ tribina na kojoj će se razgovarati o raznim zanimljivim temama vezanim uz domaću elektroničku glazbenu scenu nakon koje slijedi lagani warm up party.

Drugi dan festivala, petak 6.10.2017. u DEPO klubu rezerviran je kao i do sada za FSOZ "New Talents“ na kojem će se predstaviti ukupno 6 DJ-eva nove generacije.

Na trećem i glavnom danu, u subotu 7.10.2017. pleše se od 22-7h na čak 6 tematskih floorova u 4 kluba + Photo Studio Katran - nova atraktivna lokacija u kojoj će po prvi put biti smješten FSOZ Legends Floor. Svi klubovi i prostori u kojima će biti smješteni FSOZ floorovi nalaze se jedan pored drugoga u krugu stare tvornice Katran (Depo, Shock Show Industry, Museum, Photo Studio Katran)

Ovogodišnji "FSOZ Official Afterparty" održat će se u nedjelju 8.10.2017. u klubu Boogaloo.

Ulaznice pretprodaja

70 kn Early Bird - Vrijede za oba dana (u ograničenim količinama). U prodaji od 25.9. do 30.9.2017.
90 kn u pretprodaji - Vrijede za oba dana i ograničenim su količinama.

U subotu 7.10.2017. (na blagajni Katrana) od 22h:
100 kn do ponoći/120 kn nakon ponoći.

Ulaznica uključuje festivalsku narukvicu s kojoj u subotu možete ući u sve klubove i na sve floorove.

Load the next article
Loading...
Loading...