Search Menu
Home Novosti Menu
The Lab

Hot Since 82 Lab Ibiza

Pachin najnoviji rezident započinje naš serijal događanja na Ibizi

  • Mixmag Adria
  • 2 August 2017
Hot Since 82 Lab Ibiza

Mixmag i Coors Light pivo preuzeli su Rooftop Nine na preko 20 dana kako bi održali serijal posebnih izdanja Labova na Ibizi. Pažljivo su odabrani najkvalitetniji umjetnici koji su zavrtili svoju interpretaciju originalnog balearskog groova za zalaske sunca na kojima se i osnovao Bijeli otok.

Preuzimanje je počelo s Hot Since 82 koji je ponovno pokazao svoj probadajući i euforičan stil housea koji ste prije mogli vidjeti i na Rooftop Nine partiju u San Antoniu.

Šef Knee Deep In Sound etikete imao je 17 kada je prvi put posjetio Ibizu, a danas, 17 godina kasnije po prvi puta pokreće svoju rezidenciju na otoku - Labyrinth u klubu Pacha.

„Bilo je zabavno raditi s legendarnim klubom na ovom novom konceptu i veselim se što sam unaprijedio i razvio formate partija za svoje etikete na koje sam već naučen.“, kaže Hot Since 82 kojemu su se u prvih par tjedana na ubojitim tulumima pridružili i Maya Jane Coles, Sasha, Eats Everything, Derrick Carter, Cassy i mnogi drugi.

Umjetnici raspoređeni kroz ostatak rezidencije, svaki petak do 10. listopada, uključuju Pete Tonga, Anju Schneider, Carla Craiga, Goldie, Idu Engberg, Cassy, Ericka Morilla i Adama Beyera i označavaju Labyrinth kao jedan od najboljih novih partija koji su pogodili Ibizu ove sezone.

Pojavljivanje Hot Since 82 na debitanstkom Labu IBZ bio je još jedan važan trenutak u stvaranju spektakularnog ljeta za Yorkshirskog umjetnika.

Pogledajte ispod.

Load the next article
Loading...
Loading...