Search Menu
Home Novosti Menu
Live streams

Donosimo vam live stream: CFSN Sundays @ 'Tjedan dizajna Zagreb'

CFSN ekipa dolazi obogatiti program na sebi svojstven način

  • Mixmag Adria
  • 6 May 2016
Donosimo vam live stream: CFSN Sundays @ 'Tjedan dizajna Zagreb'

CFSN Sundays je web stream opuštene nedjeljne glazbe na kojem gostuju prijatelji CFSN ekipe, a ove godine će biti ugošćen na Tjednu dizajna u zagrebačkoj Laubi. Upravo zbog toga što ovaj gostuju na dizajnerskom eventu, na streamu će nastupiti DJ-evi koji su u profesionalnom životu dizajneri ili studenti dizajna pa će biti zanimljivo čuti što vizualni kreativci imaju za reći kroz glazbu. Cijeli web stream ekskluzivno vam donosi Mixmag Adria.

Ljubav prema elektroničkoj glazbi glavni je pokretač udruge CFSN (Confusion) koja je aktivna gotovo 15 godina, a do sada su zaslužni za veliki broj evenata, različitih radionica, predavanja, predstavljanja, debata i naravno, partija i festivala.

Bitan dio ove udruge je CFSN DJs brand, tim od 8 DJ-eva koji je dosad nastupao na svim relevantnim regionalnim festivalima i klubovima u inozemstvu: Londonu, Berlinu, Pragu, Ghentu, Bratislavi, Sloveniji (Ljubljana, Bled, Škofija Loka), Austriji (Beču, Grazu, Klagenfurtu), Sofiji, Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Sarajevu, Banja Luci, Skoplju, itd. Ispod provjerite 'timetable' za njihov nastup na 'Tjednu dizajna'.

13:00 - 14:00 Borjan Pavlek i Gala Marija Vrbanić
14:00 - 15:00 Mirel Hadžijusufović aka Mireldy
15:00 - 16:00 Ivan Oberan aka Oberön
16:00 - 17:00 Marijo Franić aka FM
17:00 - 18:00 Mishel Kovačić aka Mikael Zrinski
18:00 - 19:00 Ante Šimić aka Dubok

Pratite preko linka ispod

'Tjedan dizajna Zagreb' je gospodarsko-kulturna, izlagačka i promotivna manifestacija koja se prvi put održala u Laubi od 23. do 27. travnja 2014. Manifestacija je nastala kroz programsku participaciju niza organizacija, tvrtki, inicijativa i pojedinaca iz Hrvatske, regije i svijeta te je vremenski i prostorno uskladila niz etabliranih događanja vezanih za dizajn.

Load the next article
Loading...
Loading...