Search Menu
Home Novosti Menu
Tech

Polaroid gif kamera konačno omogućila fotografije u pokretu

stari Polaroid i novi GIF omogućili revolucionaran proizvod

  • Mixmag Adria
  • 14 September 2017
Polaroid gif kamera konačno omogućila fotografije u pokretu

Što se dogodi kada spojite stari Polaroid s novim GIF formatom? Rezultat izgleda kao da je stigao direktno iz svijeta Harry Pottera.

Abhishek Singh je Njujorčanin koji je nedavno završio svoj DIY projekt. On ga naziva "InstaGif NextStep", a internet je zbog toga očito uzbuđen.

Kameri treba tri sekunde da napravi GIF. Umjesto isprintane fotografije, kamera izbacuje uložak/kasetu na kojoj se prikazuje GIF, baš poput Polaroid fotografije.

"Ne pitajte zašto sam ovo napravio, zvučalo je poput zabavnog izazova, a uvijek sam htio držati u ruci fotografijuu pokretu. Kao i uvijek, podcijenio sam projekt, koji je na kraju ispao puno kompleksniji i uzeo mi više vremena nego što sam računao da hoće.2, rekao je Singh.

Posvećen detaljima, Singh se pobrinuo da posveti i malo vremena 'izblijedjelom izgledu' GIFa, dok se razvija u kaseti, što čini ovaj inteligentni izum baš poput klasičnog Polaroid iskustva.

"Polaroid je i morao sam nekako omogućiti izblijeđivanje.", kaže.

Nakon što je završio s dizajnom kamere, Singh je uploadao seriju 'korak po korak' procesuiranja slika na Imgur. Ako ste zainteresirani za eksperimentiranje s vlastitom GIF kamerom, preporučujemo da pogledate taj post.

Izvor: sobadsogood

Load the next article
Loading...
Loading...