Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Poslušajte novi Umekov chart prije njegovog nastupa na FSOZ-u

Techno dobrote

  • Mixmag Adria
  • 8 November 2018
Poslušajte novi Umekov chart prije njegovog nastupa na FSOZ-u

Vjerujemo kako Umeka ne trebamo posebno predstavljati, a zagrepčane ovaj vikend očekuje veliki FSOZ party na tri floora u Boogaloo clubu.

Ovaj spektakl održat će se u subotu, 10. novembra / studenog 2018 s početkom u 22:00. Nastupit će 30 domaćih crème de la crème DJa uz atraktivne LIVE ACTove i posebnog gosta koji ove godine slavi 25 godina karijere. Poznata svjetska i slovenska zvijezda UMEK prvi će put u Hrvatskoj, specijalno za ovogodišnji FSOZ izvesti “DOUBLE SET”; Zeta Reticula će premijerno nastupiti na electro flooru, a potom ćemo na techno flooru imati prilike razbacati se uz dobro poznati žestoki Umekov techno.

Ovogodišnji FUTURE SOUND OF ZAGREB nudi neprekidnih čak 14 sati pažljivo odabrane najaktualnije urbane glazbe. Ljubitelji raznih pravaca u elektronici moći će uživati na 3 tematski odvojena floora na kojima će se izmjenjivati prvaci elektronske glazbe i voditi nas kroz ovogodišnju, produkcijski najjaču FSOZ priču kroz techno, electro, house, bass, deep, tech, progressive, psy, trance…

Umekov chart poslušajte ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...