Search Menu
Home Novosti Menu
Tech

Roland izbacio novi synth u svojem Boutique serijalu - SE-02

SE-02 je suradnja sa Studio Electronics

  • Mixmag Adria
  • 21 June 2017
Roland izbacio novi synth u svojem Boutique serijalu - SE-02

Roland je najavio najnovije iz njihovog Boutique serijala, SE-02.

Izbor njihovih boutique proizvoda je dom smanjenih, digitalnih verzija klasičnih mašina uključujući Juno 106, TR-909 i TB-303. SE-02 je prvi u serijalu s analognim signalom - prijašnji modeli su bili isključivo digitalni. Dizajniran je u suradnji sa Studio Electronics, američkim proizvođačem analognih uređaja poput MidiMini i SE-1. Suosnivač kompanije Tim Caswel opisao je suradnju kao "ostvaren san".

Prvi u nizu pod linije proizvoda nazvanih Roland Boutique Designer Series, SE-02 je monofoničan te sadrži tri oscilatora i diskretni 24 db low pass ladder filter. Svaki oscilator može generirati šest waveformova, a pitch neće odlutati iz tonaliteta. Generator noisea dopunjen je feedback loopom, tri vrste cross modulacije i LFO-om s devet oblika wavea. Sinkronizirani digitalni delay također je uključen.

Tu je i 16-step sekvencer koji može uhvatiti i ponavljati pokrete parametara, promjeniti smjer i broj koraka tijekom svirke. Gate time i glide također mogu biti sekvencirani, dok se 128 patterna može spremiti u 16 traka. Na poleđini se nalaze CV, VCF i gate ulazi uz in/out, MIDI, USM-MIDI i USB audio. Eksterni audio može se usmjeriti kroz filter i više jedinica se može povezati u polyphonic synth.

Pogledajte trailere ispod.

Load the next article
Loading...
Loading...