Search Menu
Home Novosti Menu
Tech

Sony otkrio high-power audio sustave namijenjene kućnim partyjima

Snaga za kućne tulume

  • Mixmag Adria
  • 10 January 2018
Sony otkrio high-power audio sustave namijenjene kućnim partyjima

Sony je dao obećanje da će pomoći s "napajanjem pravog partyja u 2018", otkrivši tri nova High-Power kućna audio sustava.

Tako postoje “all-in-one box” stilovi MHC-V71D i MHC-V41D, ili “3-box” model MHC-M20D, za kojeg iz Sonya kažu kako "će ispuniti bilo koju sobu s bogatim zvukom".

Svaki model sadrži integriranu Spread Sound Generator tehnologiju, koja pomaže širiti robusne zvukove uz pojačanu glasnoću.

V71D ima LIVE SOUND, psihodelična 360˚ party svjetla i kontrolu pokreta, što vam dozvoljava da budete integrirani DJ, što je idealno za stvaranje party atmosfere.

Ima i novi TAIKO mode, koji vam dozvoljava korištenje High-Power Audio one-box sustava kao virtualne bubnjeve ili neki drugi instrument te tako omogućuje unaprijeđivanje traka koje puštate vlastitim ritmovima.

Ostali interaktivni dodaci uključeni u V71D i V41D su Party King dodatak i Fiestable aplikacija koja omogućuje da podijelite svoj party na društvenim mrežama. Moguće je kreirati Wireless Party Chains te spojiti do 50 kompatibilnih sustava i spojiti više uređaja.

3-box M20D koristi snažan pojačivač kako bi generirao impresivan zvučni pritisak.

Kompatibilni inputi za izvor glazbe uključuju CD, DVD, USB, Bluetooth, ulazd za mikrofon i gitaru te HDMI OUT (ARC).

MHC-V41D i MHC-V71D modeli izlaze u travnju/aprilu, a njihova će cijena biti oko €450 i oko €620. MHC-M20D model stiže u svibnju/maju 2018 s cijenom od oko €320.

Još detalja doznajte ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...