Search Menu
Home Novosti Menu
Video Blog

U novom Mobyevom videu pojavljuju se robot Donald Trump i zločesta Theresa May

Pionir o trenutnom stanju na planetu

  • Mixmag Adria
  • 22 June 2017
U novom Mobyevom videu pojavljuju se robot Donald Trump i zločesta Theresa May

Ovo je bez imalo zadrške. Mobyev novi video za traku 'In This Cold Place' prikazuje distopijski grad koji se ruši pred našim očima pod vlašću zlog, transformirajućeg Trumpa.

Video prikazuje likove iz našeg djetinjstva (pretežno američke djece) kako se bore s problemima današnjice, poput Care Bearsova koji su odvojeni po boji, Thumpera i prijatelja koji se bore s zečevima u interventnoj opremi o pijanog He-Mana koji se neprimjereno odnosi prema ženama.

Video završava s Trumpom koji se pretvara u robota oblika dolara / svastike prije nego se pokvari i eksplodira. Druge političke figure koje se pojavljuju u nezavidnim sutuacijama su Theresa May i Rupert Murdoch

Moby je upitao engleskog animatora Steve Cuttsa da ilustrira umirući svijet. Steve je pogurno svoje kreativne granice s ovim uradkom, iako mu ovakve teme nisu nepoznanica u njegovim prijašnjim radovima.

Moby je oduvijek politički aktivan i glasan te redovito izražava svoje nezadovoljstvo Trumpom. Nekoliko dana nakon glasovanja napisao je otvoreno pismo u kojem se zapitao "koji k***c ne valja s ljudima?"

Pogledajte video ispod.

Load the next article
Loading...
Loading...