Search Menu
Home Novosti Menu
Video Blog

Video intervju: Dave Seaman nakon nastupa u Maximusu

Ivan Radović i AudioStorm su podijelili deckove sa Seamanom

  • Mixmag Adria
  • 28 November 2016
Video intervju: Dave Seaman nakon nastupa u Maximusu

Klub Maximus u Crnoj Gori proteklog je petka bila ispunjena istinskim ljubiteljima elektronskog zvuka, koje ni loše vrijeme nije spriječilo da dođu čuti jednog od velikana elektronskog zvuka - Dave Seamana.

Savršen warm up set za hedlajnera koji je svojom umjetnošću za pultom oduševio prisutne, napravio je jedan od fantastične trojke Double Needle Projecta, Ivan Radović, da bi završnica večeri pripala crnogorskom veteranu Ognjenu Vukoviću aka AudioStormu, koji je noć u čuvenoj areni elektronske kraljice završio maestralno, onako kako to rade iskusni poznavaoci, ne samo elektronskog zvuka, već i publike.

Magloviti obrasci tech housea i deep apastrakcija u sukobu s plesnim ritmovima čistog techno zvuka čine osnovnu vodilju partyja koji će, po svemu sudeći, ostati zapamćen.

Nema mnogo umjetnika u svijetu koji su bili tu na samom začetku dance glazbe, a koji su još uvijek lideri u njenom razvoju, više od dvije decenije kasnije. Postoji još manje onih koji su obogatili klubsku scenu s nezaboravnim muzičkim trenucima koji govore tihim tonovima godinama nakon njihovog nastanka. Dave Seaman je jedan od nekolicine odabranih.

Video intervju s Dave Semanom pogledajte ispod.

Load the next article
Loading...
Loading...