Search Menu
Home Novosti Menu
Video Blog

Video: Novogodišnjim partyjem zauvijek zatvorena vrata Ambasade Gavioli

Nakon 22 godine

  • Mixmag Adria
  • 2 January 2018
Video: Novogodišnjim partyjem zauvijek zatvorena vrata Ambasade Gavioli

Nakon 22 godine rada, kultni slovenski klub Ambasada Gavioli zauvijek je zatvorio svoja vrata. Klub je prodan vlasniku koji nije zainteresiran u nastavak elektroničke priče, a partijaneri i organizacija Fetch The Vibe, koja se posljednjih osam godina brinula za program, velikim su se novogodišnjim partyjem oprostili od omiljenog kluba.

Pretposljednji party za Novu godinu tako su napravili Aney F., Alex Ranerro, Alex Cvetkov, DJ PsiHo, DJ Gumja, Veztax, Tommy DeClerque, dok je na posljednjem, Goodbye Ambasada Gavioli eventu, 1. siječnja/januara, između ostalih, nastupio i Umek.

Ambasada Gavioli bila je životno djelo arhitekta Giannija Gaviolija, koje je svojom arhitekturom i opremom oduševilo brojna najveća imena svjetske elektroničke scene. Doživjela je 22 godine, a do 15. siječnja prostor u Izoli mora biti ispražnjen, budući u njega ulazi novi vlasnik, Elektro Turnšek nekretnine.

Veliki je ovo udarac za slovensku elektronsku scenu, jer je Ambasada bila klub u kojem su vještine brusili mnogi uspješni slovenski DJ-evi, poput Umeka i Valentina Kanzyanija, a nastupala imena kao što su Jeff Mills, Marshall Jefferson, Carl Cox, David Guetta, Sven Vath, Pete Tong, Paul Oakenfold, Fatboy Slim, Frankie Knuckles, Richie Hawtin i mnogi drugi velikani svjetske scene.

Čak je Richie Hawtin nedavno izrazio nezadovoljstvo zatvaranjem kluba. S prvim danom 2018 godine, Ambasada Gavioli je zatvorila svoja vrata, a ispod pogledajte video isječke partyja.

Load the next article
Loading...
Loading...