Menu
Home Novosti Menu

Jeste spremni za Âme live i HVOB u Šibeniku?

Ljetni glazbeni spektakl za sve one koji od elektroničke glazbe žele više

  • Mixmag Adria I Foto: Collage Events press
  • 6 August 2019
Jeste spremni za Âme live i HVOB u Šibeniku?

Još su četiri dana ostala do elektroničke ljetne poslastice - Âme live i HVOB nastupit će 10. kolovoza u prekrasnom ambijentu Tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku. S obzirom da je poznat po svojim upečatljivim live nastupima, za očekivati je da će Frank Wiedemann iz Âme, sa svojom savršenom kombinacijom originala, remixeva i posebno aranžiranih izdanja i ovaj put rasplesati ljubitelje elektronike. Publici će zasigurno izvesti i neka od svojih brojnih izdanja, poput hitova “Rej”, “Mifune”, “Tatischeff” ili “Junggesellenmaschine”.

Uz Âme će na bajkovitoj šibenskoj pozornici nastupiti i popularni elektronički dvojac HVOB (Her Voice Over Boys). Dolaze iz Beča a svojom su nenametljivom ugodnom kombinacijom elektronike, ambienta i oldschool housea upotpunjenom vokalima krenuli u glazbeni pohod po svijetu i održali koncerte na svim kontinentima, uključujući svirke na prestižnim festivalima kao što su Burning Man i Sonar. Anna i Paul, koji čine HVOB, su od 2012. izdali četiri albuma, a posljednji, “Rocco” promovirat će na sv. Mihovilu.

Inače, Tvrđava će biti dekorirana posebnim svjetlosnim instalacijama te ozvučena već nadaleko poznatim sustavom tonskog maga Brace Radovića. Ulaznice u pretprodaji za domaće i stanovnike ex-yu područja stoje 240 kuna, a za ostale 300 kuna. Ulaznice se mogu nabaviti putem Entrija te na prodajnim mjestima Tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku: Infopult Tvrđave sv. Mihovila (Zagrađe 21), Barone shop na Tvrđavi Barone (Put Vuka Mandušića 28), City Point šibenskih tvrđava (Don Krste Stošića 1).

Loading...
Loading...