Search Menu
Home Novosti Menu
Dodaci

20 fotografija kao dokaz da Four Tet ima jedan od najboljih live showova

Očaravajuće

  • Mixmag Adria
  • 24 February 2018
20 fotografija kao dokaz da Four Tet ima jedan od najboljih live showova

Posljednje tri noći, Village Underground je transformiran u svjetlucavi raj, kojem je soundtrack ambijentalna, pulsirajuća elektronika, a na svemu se može zahvaliti Four Tetu.

Najnoviji live show inovatora, Kierana Hebdena, je podrška njegovom posljednjem albumu 'New Energy'. Išli bismo toliko daleko da kažemo kako je ovo jedan od najboljih, ako ne i najbolji show koji smo vidjeli.

S Hebdenom koji stoji na platformi u sredini sobe, sa svjetlima koja se spuštaju s ogromnog kvadrata na stropu koji natkriva klub. Nismo samo gledali light show, bili smo usred njega. Tim odgovoran za light, Squidsoup, međunarodni je kolektiv artista s bazom u UK-u, koji kreiraju jedinstvene i dinamične instalacije diljem svijeta.

Kako su umirujuće trake Four Teta dale snagu osobitom soundsystemu Village Undergrounda, svjetla su poskakivala, preokretala se i mijenjala pred našim očima u svim bojama. Ukratko, prekrasno.

Trake kao što su 'Planet' i 'Two Thousand and Seventeen' stopile su se s treperavim svjetlima, uvlačeći publiku u svaki build, drop i crescendo.

Ispod pogledajte fotografije s veličanstvenog i rasprodanog showa.

Next Page »
Loading...
Loading...