Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

20 godina bez Seinfelda

14. maja prije točno 20 godina emitirana je posljednja epizoda humoristične serije Seinfeld

  • Mixmag Adria
  • 14 May 2018
20 godina bez Seinfelda

Jerry Seinfeld je američki stand up komičar koji je globalno postao poznat po televizijskoj seriji u kojoj glumi karikaturu samog sebe. Serija je emitirana od 5. lipnja 1989. do 14. maja / svibnja 1998. godine, a postala je sinonim za sitcom. Režirao ju je Larry David u suradnji sa Seinfeldom.

Iako nam se čini da serija nikad ni nije završila, jer ne samo regionalne, već i poznate svjetske televizije neprestano emitiraju reprize s neponovljivim humorom, a broj obožavatelja ovog stila komedije je sve veći, sve što trenutno možemo je prisjetiti se njenih najboljih trenutaka.

Na pitanje obožavatelja koji brinu hoće li se šou napokon nastaviti, Jerry je nedavno kratko i jasno odgovorio u epizodi emisije Ellen:

- Moguće je - progovorio je šezdesetčetverogodišnji komičar.
Nakon ovakvog odgovora ni i voditeljica, a ni publika nisu bili sigurni, radi li se o još jednoj Seinfeldovoj ciničnoj šali ili o stvarnoj mogućnosti povratka legendarnih likova kao što su Elaine Benes, Cosmo Kramer i George Costanza, koji ovu seriju i u reprizama reprize čine neodoljivom.

Load the next article...
Loading...
Loading...