Search Show Menu
Home Latest News Menu
Playlist

Playlist: 50 previđenih klasika stvorenih za plesni podij

Nemojte propustiti!

  • Mixmag Adria
  • 24 November 2017
Playlist: 50 previđenih klasika stvorenih za plesni podij

Vraćamo se s još jednim svježim updateom playliste Previđenih Klasika, ovog puta podsjećajući se materijala legendi undergrond scene koji su pomogli oblikovati industriju.

Gledajući unazad na klasične trake koje su proizvela bitna imena, ono što ćete naći može biti ugodno iznenađujuće. Kao i smiješno energična, turobna i sirova pjesma pod nazivom 'Wet Rhythm' redovitog Circoloco gosta Davide Squillacea. Izdana je na EP-u 'Mounths Mood' kroz sada nestašnu njemačku minimal techno etiketu Fine Audio Recordings 1999. godine. Danas znamo da Squillace dostavlja drukčiji motiv, no ovdje imamo okus njegovih ranih utjecaja i zanimljivo je vidjeti kako je njegova karijera napredovala.

Ostale istaknute trake iz nove serije uključuju pjesmu s debitantskog albuma s vlastitim naslovom Lawrence, koji je objavljen 2002. i prikazuje glatki i hipnotički minimalni house stil. Održavajući se duž linije "stripped back grooveova", naći ćete rane produkcije imena poput Efdemin, Melchoir Productions, Loco Dice i još mnogo toga.

Poslušajte ispod.

Load the next article...
Loading...
Loading...