Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

A Weekend Block Party ovog vikenda u Garden Breweryju

Najava proljeća uz legendarne Lee Scratch Perryja i Mad Professora live, Pharoahe Moncha, i jak domaći line up

  • Mixmag Adria
  • 26 March 2018
A Weekend Block Party ovog vikenda u Garden Breweryju

A Weekend Block Party, novi gradski festival pod otvorenim nebom, održat će se od 30. ožujka do 1. travnja u zagrebačkoj The Garden Brewery na Žitnjaku.

The Garden i Pozitivan ritam timovi udružuju snage i najavljuju proljeće uz legendarne Lee Scratch Perryja i Mad Professora live, Pharoahe Moncha, te jak line up lokalnih izvođača, sve upakirano u plesni petak, dub subotu i hip-hop nedjelju.

U maniri prave kvartovske zabave u dvorištu pivovare, trodnevni open-air događaj predstavit će i sjajne popratne sadržaje. Na rasporedu je radionica DJ-inga koju vodi DJ Venom, klupski DJ i turntablist, višestruki prvak Hrvatske, te finalist svjetskog i europskog prvenstva.
Plesna škola Funkadelik pokazat će street i klupske stilove plesa, te njihov razvoj kroz funk, brake, hip-hop, house i dancehall glazbu. Cijela hip-hop nedjelja ne bi bila potpuna bez graffiti umjetnika koji će dati posebnu vizualnu dimenziju događaju.

PDV će osigurati odličan kutak s glazbenim merchom, kao i sjajnu kolekciju njihovih izdanja ploča. Kraj vikenda time postaje savršen za cjelodnevno druženje u dvorištu pivovare uz izbor The Garden craft piva i hrane kojih neće nedostajati niti tijekom cijelog A Weekend Block Partyja.

Sjajna produkcija dugog blagdanskog vikenda bit će pogonjena i Funktion 1 sustavom. Događaj priziva i toplija vremena jer je A Weekend Block Party i najava ljetne festivalske sezone, a kupci ulaznica po pretprodajnim cijenama za ovaj događaj ostvaruju popuste od 10% na kupovinu ulaznica za Seasplash i Love International festivale, na prodajnim mjestima Entria u The Garden Brewery i Pločniku.

Odlična glazbena postava raspoređena je na tri dana, a Mixmag Adria dijeli upade!

Zainteresiranima nudimo dvije festivalske ulaznice, te dvije ulaznice za svaki dan festivala. Sve što trebate napraviti je napisati komentar na objavu ovog članka na našem facebooku zašto baš vi zaslužujete ulaznicu, a pobjednike ćemo odrediti prema broju lajkova njihovog komentara. Pobjednike objavljujemo u četvrtak 29. ožujka u 12 sati. Sretno!

Load the next article...
Loading...
Loading...