Search Menu
Home Latest News Menu
Novosti

ABBA izbacuje nove pjesme krajem 2019. godine

Bar jedna od dvije nove pjesme stiže na jesen

  • Mixmag Adria
  • 4 April 2019
ABBA izbacuje nove pjesme krajem 2019. godine

U travnju prošle godine članovi švedske pop senzacije ABBA objavili su da su napisali i snimile svoju prvu novu glazbu u posljednjih 37 godina.

Široko priznata kao jedna od najuspješnijih pop grupa u povijesti, ovo je prvi put da su se Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson i Anni-Frid Lyngstad (ABBA - akronim za njihova imena) ponovno ujedinili otkako su se razdvojili 1982.

Nove pjesme, pod nazivom'I Still Have Faith In You' i 'Don’t Shut Me Down', namijenjene su za "avatar tour project", a Bjorn Ulvaeus je rekao da se stvarni nastup uživo s članovima "neće dogoditi". ,

Ulvaeus je nedavno rekao za Variety da će se barem jedna od novih pjesama pojaviti "u rujnu ili listopadu". Nakon što su najavili novu glazbu prije godinu dana, došlo je do brojnih kašnjenja s izdavanjem ovih dviju dugo očekivanih pjesama koje su zadržale najveće fanove Abbe na rubu njihovih sjedala.

U intervjuu za danski tabloid Ekstra Bladet, Ulvaeus je priznao da je "potrebno iznimno dugo vremena" za snimanje videa s avatarima članova grupe, dodajući "odgađano je predugo".

Dok su dvije pjesme dovršene, ABBA-in Benny Andersson je u drugom intervjuu izjavio kako bi grupa mogla snimiti i treću pjesmu. "Možemo napraviti još jednu kada se predstava [pokrene], a to će potrajati još šest - osam mjeseci", rekao je za Variety

Load the next article
Loading...
Loading...