Search Menu
Home Novosti Menu
Moda

adidas Deerupt ponovno u buzz sneaker stationu

​Sneaker kultura u modnom svijetu već dugo vremena drži visoko mjesto

  • Mixmag Adria
  • 20 July 2018
adidas Deerupt ponovno u buzz sneaker stationu

Sneaker kultura u modnom svijetu već dugo vremena drži visoko mjesto. Balerinke, štikle i cipele zamijenili su sneaker modeli, a nije čudno ni na svjetskim ulicama vidjeti osobe u odijelu dok na nogama nose – adidas Deerupt.

Širenje mreže počelo je u Parizu, a sada se u i u Hrvatskoj u nju uhvatilo već mnogo ljubitelja Sneaker kulture! Adidas Originals Deerupt Runner modeli osvojili su posebnim dizajnom koji se temelji na mreži.

Pravi adidas fanovi sjećaju se ovog detalja na modelima New York Runner i Marathn Training iz 80-ih godina, ali u novoj Deerupt kolekciji mreža je centar dizajna i izrade. Mogućnost kombinacija boja, neobične proporcije i sama mreža inspirirani su konceptima urbanog planiranja, arhitekture i prirode. Osim dizajna, korištenje principa mreže omogućilo je laganu konstrukciju rastezljivog gornjeg dijela i unutrašnjosti koja osigurava stabilnost i udobnost.

Modeli su na tržištu predstavljeni u muškim i ženskim kombinacijama, a svoje Deerupt Runner modele možeš pronaći u BUZZ Sneaker Station trgovinama u Zagrebu, Varaždinu, Rijeci, Zadru i Splitu, ili online na web shopu.

Load the next article
Loading...
Loading...