Search Show Menu
Home Latest News Menu
Festivali

Adriatic Perception Festival objavio gotovo cijeli line-up

Pogodi zadnjeg headlinera i osvoji dvije festivalske ulaznice

  • Mixmag Adria
  • 7 July 2018
Adriatic Perception Festival objavio gotovo cijeli line-up

Adriatic Perception Festival gotovo je objavio cijeli line-up, no ostalo je još pet imena koja će se pridružiti regionalnoj ekipi ponajboljih selektora, ali i nekoliko stranih DJ-eva na Ušću Neretve od 3 - 5. kolovoza.

Zato jer APF prije svega njeguje kvalitetnu elektronsku glazbu, na festivalu će nastupiti neki od najcjenjenijih regionalnih DJ-eva i producenata, kao što su Petar Dundov, Marina Karamarko, DJ Jock, D.R.N.D.Y, Mladen Tomić, Dejan Milićević, Damir Ludvig, Edy C., ShiPe, Tom Bug i Royal Wolf.

Budući da je ostalo još pet imena, četiri su još regionalna, a jedan strani headliner, pa su Mixmag i #apf pripremili vrijednu nagradnu igru. No, nagradu u obliku dvije festivalske ulaznice osvojit će samo oni koji poznaju scenu, kako regionalnu, tako i globalnu.

Uz Rob Hesa i Yaniv Tala, dolazi čovjek koji preko svog labela, ali i produkcijom te selekcijama uvelike pomaže definirati globalni progresivni zvuk.

On je: na vama je da u komentarima ispod ove objave na Mixmag Facebook stranici pogodite TKO!

Onaj najbrži ili najbrža dobija dvije festivalske ulaznice za Adriatic Perception Festival, koji će se ove godine održati na jedinstvenoj lokaciji Ušća Neretve.

Oni koji nisu te sreće ili im se, pak ne da pogađati, svoje ulaznice mogu nabaviti na svim prodajnim mjestima Ticketshopa.

I ne zaboravite, ne postoji istina, već samo percepcija!

Vidimo se na Ušću!
Load the next article...
Loading...
Loading...