Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Amsterdam Dance Event najavio datume za 2018.

23. izdanje

  • Mixmag Adria
  • 10 January 2018
Amsterdam Dance Event najavio datume za 2018.

Amsterdam Dance Event (ADE), vodeći svjetski event za elektroničku glazbu, održat će se od 17. do 21. listopada/oktobra 2018. Organizatori ove godine, na 23. izdanju ADE-a očekuju oko 400,000 posjetitelja sa svih strana svijeta.

Tijekom trajanja ovogodišnjeg izdanja, bit će cijeli niz aktivnosti s fokusom na Južnu Koreju, pa je direktor Richard Zijlma rekao:

"Južnokorejska scena elektroničke glazbe rapidno raste, ponajviše zahvaljujući tehnološkim inovacijama. Tijekom ADE-a ćemo se fokusirati na najbolje što zemlja nudi, na širokom nizu fstivalskih i konferencijskih evenata."

Amsterdam Dance Event (ADE) je najveći svjetski klupski festival i konferencija za elektroničku glazbu, na kojoj je na posljednjem izdanju nastupilo više od 2,500 artista i 550 govornika u rekordnih 160 klubova. Privukao je posjetitelje iz više od 90 zemalja tijekom trajanja od pet dana.

Organizatori su posvećeni rastu dnevnih i noćnih aktivnosti i u 2018 kroz partnerstva s kulturnim institucijama te dodavanjem novih paviljona, fokusiranih na zemlje. "Dodatak paviljona stvara dodatne mogućnosti za susrete i umrežavanje profesionalaca glazbene industrije, ali pruža i načine pokazivanja inovativne moći individualnih zemalja internacionalnoj publici.", navodi Zijlma.

Kompletan dnevni i noćni program za ADE2018 bit će najavljen tijekom sljedećih mjeseci. Za više informacija, kliknite ovdje.

Amsterdam Dance Event održat će se od 17. do 21. listopada/oktobra 2018, a pogledajte i kako nam je bilo na ADE2017 s Kevinom Saundersonom i Dave Clarkeom.

Load the next article...
Loading...
Loading...