Search Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Anna dolazi na NN Resort

Nomen Nescio Nights sprema još jednu kvalitetnu zabavu

  • Mixmag Adria
  • 17 August 2018
Anna dolazi na NN Resort

Sarajevska ekipa (NN nights) Nomen Nescio Nights sprema još jednu kvalitetnu zabavu za 17. august pod imenom NN resort w/ANNA - Techno Spa Weekend u Hotelu Vučko na Jahorini.

U svojem drugom izdanju NN Resort predstavlja brazilsku techno divu Annu. Zbog gustog rasporeda njenih nastupa bilo je vrlo zahtjevno organizirati njezin dolazak u Sarajevo, ali trud se napokon isplatio i ekipa će uživati u muzici ove višestruko nagrađivane umjetnice." rekli su nam iz organizacije.

ANNA je globalno traažena već dvije godine, nakon što je osvojila nagradu za najbolju umjetnicu 2016. godine, a radi se o producentici koja stvara uspjeh iz svega što "dotakne". Njezinu produkciju ponosno potpisuju kuće kao što su Diynamic, Turbo Recordings, Novamute i Rukus. Specifičan "visokooktanski" hipnotizirajući techno je postavio Annu na posebno mjesto elektroničke muzike, a vjerodostojnost njenog vrhunskog nastupa je potvrđena diljem svijeta jednako i od publike kao i od kolega umjetnika.

Paket za "profesionalno partijanje" NN resorta podrazumjeva 2 noćenja sa doručkom u apartmanskom smještaju za 2, 4 ili 5 osoba + spa & wellness + ulaznica za NN resort event & afterparty.

Za zagrijavanje ekipe na plesnom podiju zaduženi su Six , Edib D i Petra, a na after zabavi će nastupiti dubrovački Audiometric Lane i sarajevski Treba mi Bass.

Više o ovom događaju možete pronaći ovdje ili na njihovom Facebook profilu.

Load the next article
Loading...
Loading...