Search Menu
Home Latest News Menu

Annie Mac kaže da mobiteli uništavaju iskustvo klabinga

"...zbilja oduzimaju taj bazični nivo konekcije"

  • Mixmag Adria
  • 24 January 2018
Annie Mac kaže da mobiteli uništavaju iskustvo klabinga

U novom intervjuu za Music Week, Annie Mac je vrlo detaljno opisala svoju averziju prema uvriježenosti korištenja mobitela na trenutnoj klupskoj sceni.

BBC voditeljica je na svojoj High 5 turneji otkrila nešto novo. Naime, primijetila je razliku u energiji, atmosferi i odgovoru publike, u usporedbi sa svojom turnejom prije dvije godine.

"Razlika je bila u mobitelima - drugi nivo. Sve je moralo biti snimljeno na mobitelima i svi su htjeli selfie...konstantno su mi bili mobiteli pred facom."

Mac je nastavila objašnjavati kako je to odsutno ponašanje utjecalo na nju: "Bila je prisutna ta konstantna potreba dokumentiranja večeri i to je jednostavno ubilo moju jebenu vibru":

Elaborirala je i da je "ultimativna ideja i cilj klabinga spojiti se" i "iskusiti isto emotivno iskustvo zajedno", a publika je potpuno u nemogućnosti to učiniti s "jebenim ekranom pred facom koji mora sve snimiti".

Spominju se i klubovi poput njujorškog Outputa i famoznog berlinskog Berghaina, koji imaju striktnu politiku "bez fotografiranja" te postavljaju pri ulasku u klub naljepnice na prednju i stražnju kameru moobitela.

Prema ovim politikama, Mac je blagonaklona: "Nadam se da će postati norma - mislim da bi to bilo generalno dobro za clubbing".

Load the next article
Loading...
Loading...