Search Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Applebum: The Beach Beyond novi je festivalski brend koji dolazi u Hrvatsku

UK promotori Applebum preuzeti će tamo gdje je Soundwave stao

  • Mixmag Adria
  • 16 October 2018
Applebum: The Beach Beyond novi je festivalski brend koji dolazi u Hrvatsku

Rastući UK promotori Applebum preuzeti će tamo gdje je Soundwave Croatia u The Garden resort stao i to sljedećeg ljeta kao domaćini novog festivalskog brenda na ovoj živopisnoj lokaciji.

Applebum: The Beach Beyond iščekuje se kao Applebumov najveći event do sada, a slijedi ga deset godina ikoničkih Soundwave Croatia partija ugošćenih na popularnom rezortu.

Osmišljeno od nestašnih UK pokretača partija zajedno s članovima Rise Festivala i Soundwavea, nova edicija na The Gardenu nuditi će pet dana glazbe u rasponu od eklektičnog soula, elektronike, hip hopa do r'n'b-a, sve zajedno uigrano na intimnoj, idiličnoj lokaciji.

"Nakon deset nevjerojatnih ljeta u The Garden Resortu, Soundwave je prošlog ljeta napustio Tisno u pravome stilu", objasnio je Noah Ball, suosnivač Soundwavea. "Sada, nakon kreiranja nekih od najfinijih trenutaka na The Garden Resort, Soundwave prepušta uzde novom valu kreativnosti i daje dobrodošlicu UK promotorima Applebumu koji će dovesti svježu energiju, talent i ideje na ovaj prekrasni rezort u Tisnom."

Applebumov suosnivač Jordan Hallpike je dodao, "Applebum se oduvijek vrtio oko slavljenja glazbe koju volimo, od artista koje volimo...Kada se pojavila prilika za nas da radimo s Noahom i The Garden timom, objeručke smo prihvatili tu priliku."

Applebum: The Beach Beyond održati će se od 18. do 22. jula/srpnja u Tisnom u Hrvatskoj.

Pogledaj festivalski teaser trailer ispod i ugrabi karte za inauguracijsko 2019. izdanje za Applebum: The Beach Beyond ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...