Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Astralis organizira party za Noć Vještica u dvije dvorane kluba Boogaloo Zagreb

Pripremite se za najveći Halloween u Zagrebu

  • Mixmag Adria
  • 24 October 2017
Astralis organizira party za Noć Vještica u dvije dvorane kluba Boogaloo Zagreb

Halloween je svake godine sve popularniji i u našim krajevima, tako da sve više klubova organizira partyje tim povodom.

Prošle godine je zagrebački projekt Astralis organizirao najveći klupski događaj tim povodom, a ove su godine organizatori ovog programa koji uskoro navršava 20 godina postojanja, odlučili nadmašiti prošlogodišnji uspjeh - u još većoj kvadraturi i u dvije dvorane zagrebačkog kluba Boogaloo.

Na Astralis Halloweenu će nastupiti Kodra (Makedonija), Kris Kylven (Francuska), DJ Go Cut, Cortex Thrill, Ivo T. Montina, Tomi Phantasma i Damir Ludvig.

Raspored umjetnika i njihov broj prilagođen je drevnim ritualima vezanih uz gotovo izumrlu pagansku simboliku tridesetprvog dana listopada, a 7 umjetnika koji nastupaju na Astralisu raspoređeni su prema astrološkim simbolima kako bi koristili kozmičku energiju.

"Misticizam vezan uz broj sedam, nalazi se u svim okultnim spisima svih svjetskih civilizacija. a uglavnom predstavlja simbol vječnog života, potpunu mijenu i savršenstvo" - tvrdi Goran Vlajić, poznatiji pod imenom DJ Go Cut i dodaje:

"Potrudili smo se da ovaj party, ne bude samo jedan u nizu klupskih događaja, već da spiritualni motivi budu prisutni u glazbi, te u svim komponentama ovog ritualnog okupljanja."

Ovo je ujedno i prvi Astralis koji će uz veliku dvoranu na kojoj će se standardno izvoditi Psy, Progressive, Techno, Acid I slični stilovi, na posebnom plesnom podiju imati Darkwave, Industrial, Electro, EBM i Gothic glazbu za koju će se pobrinuti Tomi Phantasma i francuski DJ Kris Kylven koji je poznat po remiksevima za izvođače kao što su Marilyn Manson, Killing Joke, The 69 Eyes i druge.

Mixmag Adria za ovaj događaj dijeli 2x2 ulaznice, a sve što trebate napraviti je tagirati osobu koju želite povesti sa sobom u komentaru na post ovog članka na našem Facebooku. Nasumično odabiremo pobjednika u petak u podne.

Load the next article...
Loading...
Loading...