Search Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Astralis predstavlja već tradicionalni Halloween party!

Marina Karamarko, Kristina Lalić, Milea, Damir Ludvig i DJ Go Cut u klubu Boogaloo

  • Miamag Adria
  • 19 October 2018
Astralis predstavlja već tradicionalni Halloween party!

Zagreb 31. listopada u klubu Boogaloo Zagreb, ljubitelji elektroničke glazbe moći će se još jednom prerušiti u astronaute, Vulkance, vilenjake, zombije, vukodlake, ili kako to ime partija nalaže krvopije i čarobnice, jer će se održati posebni event Astralis - Vještice vs Vampiri. Astralis je dvadesetogodišnji ciklus klupskih događaja koji je godinama najposjećeniji zagrebački Halloween party, a ove godine osnivači programa Damir Ludvig i Goran Vlajić, poznatiji kao DJ Go Cut, za ovu će posebnu priliku ugostiti najzapaženije dame regionalne underground scene.

- Marina Karamarko, Kristina Lalić i Milea su umjetnice čiji je utjecaj na razvoj regionalne scene neizostavan - objašnjava Damir Ludvig i nastavlja: - Izuzetno sam ponosan da ih napokon možemo ugostiti u sklopu ciklusa Astralis!

Halloween je svake godine sve popularniji u našim krajevima. Iako ga sociolozi osuđuju kao produkt amerikanizacije društva, a crkva kao povratak paganskih običaja, mi ga vidimo kao priliku da odbacimo granice propisane regulama suvremenog društva nestaju i plešemo do posljednjeg atoma snage.

Ako kao otkačeni praznik kao što Halloween nije preteča svakog rave partija, onda što je?

Load the next article
Loading...
Loading...