Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Austin Ato novi je gost sljedećeg Dobrog Housea

​Nakon rasprodanog Aquariusa, Dobar House dolazi u Peti Kupe!

  • Mixmag Adria
  • 3 May 2022
Austin Ato novi je gost sljedećeg Dobrog Housea

Hot Chip, Peaches, Defected Records, Franz Ferdinand, Azealia Banks, Classic Music Company, The Blessed Madonna, Tricky i BBC - možda naizgled djeluju nepovezano, ali naš njihov gost je karika koja sve navedeno povezuje - Austin Ato!

Ulaznice

Škotski DJ i producent je svojim izdanjima na Defectedu, Classic Music Companyju, Phonica Whiteu i Delusions Of Grandeur osvojio ne samo Dobar House, već i cijeli clubbing svijet. Nakon premijernog nastupa u Hrvatskoj na Defected Croatia, po prvi puta dolazi u Zagreb 21.05.2022. na Dobar House u Petom Kupeu.

Kao Drums Of Death surađivao je sa Azealiom Banks, producirao pjesme za Peaches, remiksirao je Franz Ferdinanda, Tricky i Hot Chip s kojima je 2008. odradio i turneju po SAD-u i Kanadi, a kao Austin Ato izdao je za najprestižnije, iznad već spomenute etikete te svojim DJ miksom gostovao na BBC radio emisiji The Blessed Madonne.

Colin (kako mu glasi pravo ime) je prava pojava za DJ pultom s obzirom da njegovu energiju rijetko koji DJ može dostići.

"Prava nam je čast i zadovoljstvo upravo njega predstaviti zagrebačkoj i Dobar House publici, jer smo se nekoliko puta uvjerili kako Austin djeluje na publiku." - kažu iz organizacije i dodaju: "Peti Kupe idelan je prostor i klub za ovaj događaj, u to smo uvjereni i jedva čekamo zaplesat s vama u pravoj audio-vizualnoj poslastici"

Uz glavnog gosta za pultom naći ćete i poznate face Dobrog Housea - Stefanic i hrwo E. Tu su kao i obično domaćini Elena Mikac i Tom Bug.

Kao što stoji na njihovom službenom Facebook eventu: 21.05.2022., zapiši, zapamti, označi na kalendaru, svejedno – samo dođi.

U prodaji su Ealry Bird ulaznice po cijeni od 80 kn.

Od ponedjeljka 09.05.2022 u prodaju kreću Regular ulaznice od 100 kn.

Load the next article
Loading...
Loading...