Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Aviciijeva "tajna" djevojka progovorila nakon njegove smrti: "Imali smo toliko puno planova"

Srceparajuće pismo iz njihove veze

  • Mixmag Adria
  • 28 April 2018
Aviciijeva "tajna" djevojka progovorila nakon njegove smrti: "Imali smo toliko puno planova"

Iza nas je tragičan tjedan u kojem se dosta pisalo o Aviciijevoj smrti za koju je njegova obitelj rekla da se vjerojatno radilo o samoubojstvu.

Osim obitelji, Aviciijeva nikad prije otkrivena djevojka, češki model Tereza Kačerová po prvi put je javno objavila svoje pismo pokojnom Timu Berglingu, zajedno s fotografijama iz njihove vrlo privatne veze.

Njegova smrt očito je došla kao iznenađenje Kačerovoj kao i ostatku svijeta, kao što objašnjava: "Prvih nekoliko dana sam zlostavljala tvoje prijatelje (jesu li SIGURNI DA JE TO STVARNO??, zahtijevajući dokaze, GDJE SI SADA? ) i "guglala" članke kako bi pročitala nešto drugačije. Svaki put kada sam vidjela "RIP" i "Avicii" zajedno u jednoj rečenici ili datum kraja tvojeg života, nanovo sam se šokirala. Kad sam vidjela da je Wikipedia promijenila "je" u "je bio", plakala sam. Zurila bih u to pokušavajući shvatiti zašto piše da si umro 20. aprila 2018. Nije imalo smisla.

Tereza nastavlja dalje u dugom i iskrenom pismu, s detaljima intimnih trenutaka između njih, kao slikom sina iz prethodnog odnosa, Luke.

Nakon što je objavio svoj odlazak u mirovinu 2016., Avicii ne samo da je prestao nastupati, već je u velikoj mjeri pao iz javnog oka. Ne čudi da je par odlučio zadržati svoj odnos isključivo van društvenih mreža, a Kačerová se dotakla njihovog izbora da žive skriveni život i želju da na kraju započnu vlastitu obitelj u svom pismu. "Uvijek sam bila vrlo usredotočena na održavanje našeg odnosa privatnim jer želim da to bude naša i samo naša veza i nismo htjeli sudjelovati u ostalim ludostima. Ali pomislila sam, ako ću to podijeliti sa svijetom, to će biti kad budem trudna s našim djetetom. Ohhh kako je taj plan otišao naopako."

"Znala sam ti govoriti kako ću te zauvijek imati," dalje stoji u njezinom pismu. "I mislila sam kako je velika ta riječ zauvijek. No sada "nikad" se čini puno većom riječi. Zvala sam te bebom anželom. Nisam imala pojma koliko će brzo postati anđeo."

U nastavku pogledajte njezine postove.

❤️ Part 1/2

A post shared by Tereza Kačerová (@terezakacerova) on

❤️ Part 2/2 *** NOTE: Mexican Coke = Coca Cola obviously. ***

A post shared by Tereza Kačerová (@terezakacerova) on

The brightest stars burn out the fastest.

A post shared by Tereza Kačerová (@terezakacerova) on

Load the next article...
Loading...
Loading...