Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Beatport objavio novu pretplatničku uslugu, Beatport LINK

Omogućuje streamanje Beatportovog kataloga direktno u software

  • Mixmag Adria
  • 15 May 2019
Beatport objavio novu pretplatničku uslugu, Beatport LINK

Beatport je najavio novu i praktičnu uslugu pretplate pod nazivom Beatport LINK koja omogućuje DJ-ima streaming opsežnog kataloga glazbene platforme (preko sedam milijuna pjesama) izravno u softver za izvedbu.

Beatport LINK trenutno je u svojoj beta verziji, a tvrtka je objavila, uz nju, i Beatport CLOUD - uslugu koja Beatportovim vjernim kupcima nudi pretpreglede pjesama, novu sekciju My Library i neograničeno ponovno preuzimanje prethodno kupljenih pjesama.

Razvijen u uskoj suradnji s Pioneer DJ-om, možete isprobati prvu integraciju softvera DJ Beatport LINK putem aplikacije Pioneer DJ WeDJ. U jesen 2019., sljedeća će integracija LINK-a biti više prilagođena profesionalnim DJ tržištima tako što će postati kompatibilna s Pioneer-ovim DJ rekordbox softverom.

"Lansiranje Beatport LINK-a pokazuje našu predanost stvaranju najboljeg mogućeg iskustva za naš ekosustav DJ-eva, a ne možemo zamisliti boljeg partnera od Pioneer DJ-a za prvu softversku integraciju usluge", komentirao je glavni izvršni direktor tvrtke Beatport, Robb McDaniels.

Posebno su uzbuđeni što će predstaviti nadolazeći Offline Performance Mode, koji Beatport LINK čvrsto razdvaja od svojih konkurenata na DJ tržištu.”

Isprobajte beta verziju programa Beatport LINK klikom na ovaj link.

Beatport CLOUD beta verzija trenutno je dostupna kao samostalna pretplata. Isprobajte ovdje.

Loading...
Loading...