Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Beatport proširio platformu dodavši još jednu kategoriju

Kako bi pružili "najbolje moguće iskustvo dućana za DJ-eve"

  • Mxmag Adria
  • 6 December 2017
Beatport proširio platformu dodavši još jednu kategoriju

Online glazbena trgovina Beatport je najavila dodatak na svoju listu žanrova, ovog puta a Afro House kategorijom, kako bi pružili fokusiraniju selekciju.

Prema trenutnom usponu trendova, Beatport se trudi pravilno prikazati afro house zvuk. Posljednjih godina žanr je probio svoj put u DJ setove artista kao što su Dixon i Henrik Schwarz, a naprijed su ga gurnuli južnoafrički house heroji Black Coffee i Culoe De Song.

"Afro House zvuk je sada jači nego ikad na plesnim podijima diljem svijeta. Ove godine smo se fokusirali na izgradnju najboljeg mogućeg iskustva kupovine za DJ-eve, što se odlično poklopilo i s dodavanjem ovog žanra na Beatport. Kako bismo to napravili na najbolji mogući način, usko smo surađivali s labelima i artistima koji su na čelu pokreta. Naš posvećeni tim će odabirati svakog tjedna najbolje Afro House trake te isticati artiste o kojima trebate znati.", rekao je Terry Weerasinghe.

Beatport Afro House stranica će sadržavati rotirajuća izdanja ključnih igrača žanra, uključujući mjesečni chart od Rise te DJ chartove Jimpstera, Zapherin Sainta, Hyenah i Pabla Fierra.

Tu će biti i labeli koji izdaju afro house izdanja, poput Innervisions, Tribe Records, i Keinemusik.

Ove godine je Beatport još dodao trap/future bass, garage/bassline/grime i leftfield bass kategorije.

Beatport Afro House stranicu pogledajte ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...