Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Ben Pearce se vraća DJ-ingu ovog vikenda

Otkazao sve nastupe zbog depresije početkom ljeta

  • Mixmag Adria
  • 23 September 2016
Ben Pearce se vraća DJ-ingu ovog vikenda

Nakon otkazivanja nastupa u srpnju zbog depresije, Ben Pearce se sada vraća, a nastupit će u Pratersauni u Beču.

Producent od 'What I Might Do' na Facebooku je opisao svojim fanovima kako uzima pauzu i kako "se pokušava izliječiti od tog stanja." Sinoć je preko Facebooka odlučio zahvaliti svima koji su mu pružali podršku posljednjih nekoliko mjeseci.

"Samo želim zahvaliti svima koji su komentirali moj posljednji status i slali mi poruke. Pokušat ću odgovoriti svima, pročitao sam većinu i sve mi jako puno znače. Vraćam se DJ-ingu ovog vikenda u Beču. Velik je to korak, no opet malen za sada što se tiče turneja, no osjećam se dobro zbog toga."

"Samo sam želio da znate i zahvaliti vam se na svoj pozitivi koju mi šaljete. Nova glazba je također na putu. Prije tri mjeseca nisam mislio ni da ću ponovno biti ovdje gdje sam sada, nije kraj puta i znam da ono što sam učinio je napravilo veliku razliku."

Šef Purp & Soula završio je objavu nudeći savjet drugima koji imaju problema s mentalnim zdravljem.

"Na kraju, svima onima koji se bore; nemojte se sramiti ili bojati potražiti pomoć, razgovarajte o tome, vjerujte svojim prijateljima i obitelji i volite sami sebe, radite bilo što što vas nasmijava. Možete pobijediti, proći će, a čak i ako nikada ne ode zauvijek, ponekad vidjeti svijet iz tog kuta, formira vas kao osobu i daje vam jasnoću koju možda prije niste imali."


Load the next article
Loading...
Loading...